maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikonloppu

muokkauksen liioittelun jalotaito...........

Taas olisi uusi viikko pyörähtänyt käyntiin, ja minä Jasperin kanssa taas viikko kotona kahdestaan. Uskomatonta kyllä mitä tuskaa joutuu sietämään, kun ei näe omaa puolisoaan viikkoon.. Sami oli noin 4kuukautta putkeen kotona joka yö, niin totuin kyllä siihen ja taas pitäisi opetella uudestaan edes jotenkin tätä kestämään.


Tääkin kuva on jonkunaikaa jo kerennyt vanhentumaan, että älkää ihmisparat pelätkö että oon näillä helteillä pukenu Jasperin tuollaisena ja tuollaisten suojien kans vaunuhin. :D
 Oli kyllä muuten ihan kiva viikonloppu, vaikka Suomi hävisi lauantaina Ruotsille(Samikaan ei enää kestänyt katsoa vaan meni leikkaamaan nurmikkoa:D) ja sunnuntaina sitten vielä pronssipelinkin. Otti (ja ottaa kyllä vieläkin) aikasta paljon päähän, mutta  ei siitä enempää! Muutakuin ensi vuotta odotellessa! Niin ja voi että kun ne perkuleen ruottalaiset menivät taas voittamaan, mun kaikki kunnioitus hävisi kyllä viimeistään siinä vaiheessa kun ne svedut tunki niitä kultakypäriä päähän ennen kuin summeri soi! Voi elämänperse mitä ylimielisyyttä ja vastustajan alaslyömistä ja kaikinpuolin niin epäkunnioittavaa! Okei, kyllähän sen varmasti kaikki tiesivät jo siinä vaiheessa, että Ruotsi vie kultaa, eikä Sveitsi pystyisi tekemään alle minuutissa neljää maalia. Mutta Sveitsi kyllä pelasi ylivoimaisesti parasta lätkää koko turnauksen ajan, kaikista. Hävisivät vain väärän pelin. Mä oon aina ajatellut niin, että yksi peli ainakin pitää hävitä niin voi voittaa kultaa. Jos menee finaaliin saakka ilman häviötä- finaalin sitten häviää. Toivoin kyllä, että mun ajatusmaailma olisi ollut tänä vuonna varsinkin väärässä.

Jännitystä ja kannustusta loppuun saakka!



Jätin joka palasta aina tuon pohjan syömättä... Mutta tuo mousse, NAM!

 Euroviisujakin jaksoin vahdata lauantaina melkein loppuun saakka, tosin puolella silmällä, silmät kyllä yritti koko ajan mennä kiinni. Mutta olihan sekin aika pettymys, ja ihan vain sen takia koska media oli luonut Suomen esiintyjän menestyksestä aikamoiset odotukset ja luulot. Huoh, eihän mua kyllä Euroviisut nappaa oikeastaan millään tavalla, mutta onhan se kiva aina seurata kaikkia kansainvälisiä juttuja, joissa Suomikin on mukana. Enkä liiemmin pitänyt koko Suomen kipaleesta tai mitään, mutta sainpahan ainakin kunnon naurut siitä kuinka HYVIN Suomi TAAS menestyi. ;-)

Tää on niin vahinko kuva, mutta mä itse tykkään tästä, koska vahingon takia tämä ainakin on aidosti onnellinen kuva!


Mitäs muuta.. Perjantaina illalla kun Sami tuli kotiin, niin mentiin kolmistaan käymässä Lapuan markkinoilla, eipä sieltä mitään muuta jäänyt käteen kuin vähän metrilakuja. Meitä kaikkia kyllä väsytti sen verran ettei jaksettu edes katsella mitään ja kellokin oli jo niin paljon, että käppäiltiin sitten vaan takasin kotiin. En kyllä edes muista mitä tehtiin sitten vielä illemmalla? Jotenkin mulla on sellanen olo, että jotakin oltaisiin tehty- mutta ei muista niin ei muista.



Se kuka tietää mitä nämä puskat on-SAA LUVAN KERTOA! :D

Lauantaina Sami ja Jasper menivät Kauhajärvelle mummun ja papan luona käymässä, kun tämä mamma läksi Seinäjoelle. Etsin ihanalle, pienelle Sirulle synttärilahjan ja kävin solariumissa. Ostin muuten itellekin aurinkolasit (omat jäi kotiin ja aurinko paistoi taas aika kivasti), maksoivat vaan vajaa 5e, että ihan mielelläni pulitin sen- että sain ajaa edes suht.koht. normaalisti kotia päin auringonpaisteessa. Kävin sitten kotimatkalla työpaikalla,söin siellä jäätelön ja hengailin hetken. Sen jälkeen kävin ostelemassa kaikkia pikkujuttuja ja ruokakaupassa. Kerkesin jopa ottamaan hetken aurinkoakin pihalla, koska Jasper ja Samppa ei ollut vielä tullut kotiin. Sitten ne lätkäpelit ja euroviisut tulivatkin jo.

Maailman söpöin puteli?! I'm in loooove



Eilen sitten käytiin mun veljen kihlatun/avovaimon/tulevan vaimon ihanan Siru-lapsosen 3-vuotias synttäreillä! Oli kyllä ihanaa käydä sielä pitkästä aikaa (edellisestä kerrasta on jo jotenkin vuosi vierähtänyt...), vaikka ei voitukaan olla kauan, silti! Pitää joskus, oikiasti PIAN mennä uudestaan käymässä. Tulimme sitten kotia sopivasti siihen pelin aikoihin. Illalla loppuottelun aikana ja Jasperin nukkuessa yöunia siivottiin sitten yhdessä koko talo.

Syndeiltä tulossa. Tuo paita on tosi jännä! Voisin vaikka joskus kuvailla sitä vähän- siinä ei ole sisätiloissa, pimeässä muuta kuin parin kilpparin rajat, mutta auringossa tuo paita tulee täyteen kuvioita ja värejä!

Pihalla oli NIIIN kuuma ja aurinko paisto täysiä, eikä mun ja Samin kuvauksista tullu oikeen häntää eikä jalkaa..

Asiasta taas kaalilaatikkoon, Jasper on nukkut nyt yöunia tosi huonosti noin viikon. Tänään annoinkin poitsulle ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa, ja hyvin tuntui maistuvan. Jasper olisi halunnut vielä paaaaljon lisää, valitettavasti sitä ei voi antaa paljon heti ja raukka joutuikin sitten jatkamaan syömistään maidolla. Eikä koko syömisprosessikaan ollut onneksi edes yhtään sotkuinen, ja eipä ole ainakaan vielä näkynyt mitään mahavaivoja tai mitään!

Rakastan tota ilkeetä pöllötystä


Nämä tälläisen vähänkin pitemmän aikavälin jälkeiset-postaukset on kyllä jotenkin niin tylsiä. Haha. Näissä kerrotaan aina kaikki asiat hyvin pelkistettyinä, tylsästi ja ohimennen, ja vältellen tekstin raivoisaa pituutta jättämällä kaikki kivat yksityiskohdatkin pois. Mun oma mielipide on se, että melkeinpä jokaisesta aiheesta yksittäin saisi pitkän ja mielenkiintoisen postauksen! Ja oon ollut nyt kyllä tuon kuvaamisenkin suhteen tosi laiskalla päällä, ihmettelen kyllä vähän- koska aurinkokin on pilkistellyt joka välissä ja lämpötilat ovat hiponeet (välillä jopa ylittäneet) sielä +30asteessa! Nyt kuitenkin voisin yrittää vaikkapa himpunverran ryhdistäytyä näiden asioiden suhteen. Varsinkin, jos se Sami nyt vihdoin ja viimein olis tajunnut mun vinkit siitä uudesta kamerasta.... Aina voi toivoa! ;) 

ps. mulle olis tullu niin ihana paketti! ÄÄÄ en kestä. Pitääpä katsella lähettäiskö Japun kanssa jossain välissä noutamaan sitä. Siitä sitten lisää myöhemmin!

<3: meeri

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo sun neonkeltainen paita!:) Oot kyllä niin kaunis!:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon! :) Mäkin rakastan tuota paitaa, varsinkin kesällä- talvella se on vähä tyhmä valkosta ihoa vasten.. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤