keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Ksylitolipastillit?

Mun on pitänyt jo kauan aikaa ostaa Jasperille ksylitolipastelleja, mutta a) en ole ikinä muistanut tai b) en ole ikinä itse mennyt kauppaan silloin kuin olisin muistanut ja halusin itse valita.
Mutta kirjoitin jo toissapäivänä kauppalistan ensimmäiseksi ksylitolipastillit, ja eilen sitten kävinkin kaupassa ja vihdoin ja viimein muistin ostaa ne!

Jasper syö niin paljon ja saa vähän väliä herkkujakin ja hänellä onkin suu jo ihan täynnä hampaita, että olikin jo aika ostaa näitä. Jasper rakastaa hampaidenpesua, ja se tietysti tehdään aamuinilloin. 



Pastillit ostin siis nimenomaan siksi, että hampaat pysyisivät kunnossa päivien mahdottomista (ja välillä hyvinkin epämääräisistä) ruokamääristä huolimatta. 

Raasu <3 Vähän kuolakin valu. :D

Päädyin muumipastelleihin, koska se oli ainoa purnukka missä nimenomaisen kaupan valikoimassa luki täysksylitolipastilli. En kyllä tiedä, onko noilla merkeillä oikeasti mitään väliä? Tai onko noista oikeasti mitään hyötyä? Onko siinä oikeasti mitään eroa, että syökö noita vai ei? Mitä pastilleja teillä annetaan lapsille ja koska aloititte niiden antamisen? Olisihan näitäkin voinut aloittaa antamaan paljon aikaisemminkin Jasperille, mutta yksinkertaisesti tämä dementikko ei vain ole muistanut.. 

Tänään annoinkin Jasperille tuollaisen aamupuuron jälkeen, ja vallanmainiosti näytti maistuvan niin kuin kaikki muukin tässä maailmassa, oli se sitten syötävää tai ei...


Huomatkaa Jasperin pari marttyyrikyyneltä, äiti oli niin tyhmä, että ei antanut heitellä kaikkia pastilleja sikinsokin. Tyhmä-äiti.


<3; meeri

4 kommenttia:

  1. Meillä syödään herra hakkaraisen pastilleja :) mä en uskalla tollasia kova pintasia nameja antaa :D mut ne hakkaraiset on sellasia et sulaa suuhun :) mä uskon että noista on oikeesti apua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, mullakin oli just noi mielessä! Mutta tuola kaupassa ei ainakaan ollut niitä, tai sitte olin vaan sokea.. :/ Pitää käydä sitten seuraavalla kerralla jossakin muussa kaupassa ja kattoa olisko sielä noita, jos ne olis parempia. :-)

      Poista
  2. Me syödään Katti Matikaisen pastilleja (fazer) Kyllähän noi on hyväksi hampaille! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä kattoa jos seuraavalla kerralla tulis vaikka niitä vastaan! :-) Ja joo, uskon! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ❤