torstai 14. marraskuuta 2013

Banneriongelmia

KUMPI VAI KAMPI? 

Oon niin kyllästynyt tohon iänikuiseen entiseen banneriin, niin oli pakko yrittää (kiireessä) väsäillä uusi. Tosta ei kuitenkaan tullut yhtään sellaista kuin olisin halunnut, nyt en tiedä mitä teen.. Kuitenkin pakko tehdä sitten uusi kun pikkukakkonen syntyy.
 Mutta mitäs te ootte mieltä?
Kumpia näistä on parempi? Vai poistanko molemmat.... Sekin kävi mielessä.. :-D

1.uusi  

2.vanha


Itse vihaan molempia, joten kaikki mielipiteet ovat tervetulleita! Mietin vain, että onko vanha huono parempi kuin uusi huono? Että kannattaisko sinnitellä vanhalla siihen asti, että saan jonkun ''kunnollisen'' ?

<3: meeri

17 kommenttia:

  1. Musta toi vanha on noista parempi :)

    VastaaPoista
  2. Tajusin jo; Kaikki vihaa tota uutta XD! Koittakaa kestää, muutan sitä aivan heti kun mahdollista (eli sitten kun Jasper menee yöunille) :D

    VastaaPoista
  3. Mun mielipide: vanha parempi, suunnittelet rauhassa ja teet vaikka vasta sitten uuden kun on masuasukkikin syntynyt. Uusikin ihan jees noin niinkun kuvana, mutta mun mielestä bannerin pitää olla selkeä, eikä se ole selkeä jos siinä on läjä kuvia ja kasa tekstiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun mä muka suunnittelin mut kaikki meni aivan pieleen.... :D ja oon samaa mieltä! Tosta selkeydestä, mut ajattelin että teen poikkeuksen enkä ajattele omaa mieltä mut kai se vaan pitäis luottaa omaan makuun :DD mulla on onneksi jo uus "hyvä" suunnitelma XD sitten vaan kun ehdin joskus koneelle.. Niin ja suurin syy tuohon huikeaan kuvamäärään oli se että kun ei ole yhtä ylitsemuiden kuvaa tai sellasta joka yksistään riittäis kertomaa kaikkea mitä haluaisin :/ niin ja ite tykkään jos meen uuteen blogiin että helposti näkee montako lasta yms. perustiedot mutta mullaha lukeeki no siinä minä-esittelys ni ei kait niitäkää tarvi :D

      Poista
    2. Jep, mäki tykkään et on selkee esittely esil kun menee johku uutee blogii tutustuu, siks mullakin on erikseen heti sivulla se esittely teksti, ihan niinku sullaki on tosi hyvin heti tuossa tuo pätkä :)
      Tää uus banneri on nyt tosi hyvä!!

      Poista
    3. Joo :>!
      Toivottavasti oot oikeesti tota mieltä ;)! Kiitti :>!!

      Poista
  4. Haha minust taas toi uus on jotenkii kivemman näkönen !! :) ihania kuvia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :') munkin mielestä toi ''uus'' paljon parei ku vanha :d

      Poista
  5. jos tost uudesta ottais noi tekstit pois niin olis kivempi!! :-)
    ootko kokeillu picmonkey verkkosivulla tehdä kollaasia siel on tosi monenlaisii vaihtoehtoja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta kun ne tekstit niille kuville oli ennemminkin syy kuin seuraus... :D kiitos mielipiteestä! :)

      ja en oo, mutta pitääpä joskus kokeilla :>!

      Poista
  6. no uusi miellyttää mua ainaskii :) saattas kyl tosiaan ilman tekstejä olla viel kivempi :)

    VastaaPoista
  7. tossa uudessa ihana idea ja tykkään kun siinä on noita kuvia ♥ tekstit sais tosiaan ottaa pois vaikka emmätiiäää, ihana idea siinä on selvästi ollut♥ !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :') kiitos kun jaksat piristää mua!! :D <3 mutta tosiaan, ne tekstit oli enemmänkin syy kuin seuraus, että ennemmi poistaisin ne kuvat :'D mutta tein jo kokonaan uuden xD

      Poista

Kiitos kommentista! ❤