lauantai 2. marraskuuta 2013

Illalla jumpataan & aamulla laiskotellaan


 Jasper on niiin raasu! Se menee aina välillä johonkin ''nurkkaan'' jumppailemaan ja harjoittelemaan mm. istumista. Takan vierusta on maailman paras jumppapaikka. Äitiä kyllä vähän välillä pelottaa kun pitää niin lähellä kaikkia reunoja tehdä harjoituksia, vaikka olisi tilaa keskellä lattiaakin vaikka muille jakaa..
 Jos otan kameran esiin ja Jasper näkee, niin sitten poitsu vaan keskeyttää ja lähtee täysiä ryömimään mua kohden. Eilen illalla kuitenkin Jasperin iltajumppien loppuvaiheessa vähän salakuvasin miestä. :D Kuvat onkin vähän sen näköisiä.. Jasper oli valehtelematta jumppaillut ennen näitä kuvia ainakin jo puoli tuntia, joten alun suurieleisistä liikkeistä ei ole kuvia.
Mamman jumppapoitsu <3


Aamulla jumpataan myös, ja sen jälkeen jaksetaan sitten köllötellä & katsella tv:tä.


Me tässä odotellaan, että Jasper heräisi päikkäreiltä ja lähdetään sitten mummulaan. :-) 

Mitäs muuten tykkäätte, onko tämä mun nykyinen ''tyyli'' parempi? Eli useammin & pienempiä postauksia VAI harvemmin & suurempia, pitempiä postauksia? Itselle ainakin nämä pienemmät postaukset on mieluisampi vaihtoehto, ei tule aina sitten niin paljon juttua kerralla niihin 1-3 postausta viikkopostaustahtiin!

<3: meeri

3 kommenttia:

  1. Hei ootko kirjottanut sun synnytyksestä, Jasperin ristiäisistä/nimiäisistä ? Kun sul ei oo tossa mitään hakua, niin vaikea löytää ja tunnisteita liikaa meikäläisen silmille :D Olisi kiva, jos viittit linkkaa tähän, mikäli oot aiheista kirjottanu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi aivan tuskas etin kun muistelin, että oon pari sanaa kirjottanut ristiäisistä.. Ja löysin ton: http://tilauslakko.blogspot.fi/2013/04/13.html ... No ei tossakaan ollutkaan näköjään kuin noi pari kuvaa.. :/ Taisin just perustaa tämän blogin ristiäisten aikoihin, enkä oikeen sillo vielä tiennyt mistä uskallan/kehtaan kirjotella tänne. Vois nyt kun sanoit niin laatia edes semikunnollisen postauksen ristiäisistä!

      Synnytyksen aikoihinkaan mulla ei siis ollu blogia, mikä harmittaa ihan vietävästi.. Siitä mulla ei oo vielä oikeastaan mitään kirjoitusta, mutta tulollaan on heti kun saan aikaiseksi varattua monenmonta tuntia sen tekemiseen! Mutta tässä on ainakin vähän valmisteluja synnytykseen; http://tilauslakko.blogspot.fi/2013/08/ensimmainen-raskauteni.html :)

      Poista
    2. Kirjottele ihmees molemmista aiheista kun kerkiät paneutua! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ❤