torstai 28. marraskuuta 2013

Ihastuin mä varjostimeen

Siitä on jo jokunen aika, kun saatiin (lue: Sami sai) aikaseksi laittaa uuden (ja ensimmäisen!!) lampunvarjostimen meidän keittiöön! Siitä onkin sitten vieläkin pitempi aika kun tilasin tuon.. 
Viimein kuitenkin oon saanut otettua parit kuvat siitä, ja ajattelin nyt esitellä sen! 
Kai se on niin, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;-)



Tosiaan, meidän ruokailutilassa ei ole ollutkaan tähän asti vielä varjostimia, kun kaikki edellisen asunnon varjostimet oli jo käytössä, enkä sitten heti tajunnut ostaa lisää niitä kun tänne muutettiin vapun tienoilla. Mutta talvi lähestyi uhkaavasti pimeyden kera, joten otin itseäni niskasta kiinni ja etsin sekä tilasin (silloin hetki sitten jo) muutaman varjostimen lisää, netAnttilasta, niin kuin myös tämänkin!

Eikä ollut hinnalla pilattu, en nyt yhtään muista kuinka paljon maksoi, mutta ei todellakaan ollut kallis! Sen takia pelkäsinkin, että lamppu olisi joku todellatodella pieni turhake ja hiukan myös epäröin väriä liian imeläksi..
Lamppu kuitenkin saapui, ja pelkäsin edelleen, oikeastaan kokoamiseen saakka lampun olevan liian suoraviivainen, imelän värinen ja lisäksi vielä oli tullut pelko siitä, että siinä olisi jokin lyhyt johto, joka ei sopisi lainkaan meidän korkeaan kattoon ja lamppu olisi vain pieni piste katon rajassa.....



Mutta kaikki ennakkoluulot osoittautui vääräksi!! Suoraan sanottuna rakastuin koko lamppuun kun se oli vihdoin paikoillaan- vaikka sitä ennen en ollut odottanut siltä yhtikäs mitään! Ihana positiivinen ylläri.
Värikin oli just ihanan ällöromanttinen & pastilli, joka sopii mun mielestä muuten meidän niin ''kovaan'' ja voimakasväriseen & tummasävyiseen sisustukseen. Ihana hempeyspilkku. Vieläkin joka päivä ihaillen katson tuota, usko tai älä. ;-)
Lamppu koostuu siis tuollasista irtonaisista & eri kokoisista ''luiskista''

Itse olen siis kaikinpuolin tyytyväinen, enkä haluaisi vaihtaa tuota enää pois!
Mutta kertokaahan toki teidän omia mielipiteitä??  
Pakko korostaa, että lamppu on vielä ihanempi luonnossa! 

<3: meeri

2 kommenttia:

  1. Toi lamppu oli niiiiiiiiin hieno !! kuolasin sitä vaan koko ajan, mutta en tajunnu vissiin kehua ääneen :')

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤