lauantai 23. marraskuuta 2013

Ripsihuolto

Mulla oli keskiviikkona ripsihuolto, ja edellisestä oli kulunut jo suurinpiirtein 5-6viikkoa aikaa (ja olivat kyllä sen näköisetkin...). 
Nykyään ei enää pysy pidennyksetkään niin hyvinä, kun Jasperilla on joku taito huitaista enemmän tai vähemmän vahingossa aina suoraan mua silmään!
Nämä uudetkin ripset on saanut jo muutaman iskun, vaikka yritänkin suojella niitä aina mahdollisimman paljon mahdollisimman pitkään! Mutta suhteellisen hyvässä kunnossa ripset onneksi vielä näin parin päivän jälkeen on ;-D

Elämäni ensimmäiset ripsienpidennykset otin vasta joskus Jasperin syntymän jälkeen! Itsellä on kuitenkin ollut suhteellisen pitkät, paksut ja tummat ripset kuitenkin aina ja aluksi omat ripset olivatkin pidennyksien keskipitkien/pitkien pitusia.. No eipä ole enää, pienet tyngät vain omista jäljellä.. Nyyh!  

Mun onkin pitänyt laittaa aina näitä ennen ja jälkeen -kuvia, mutta se on sitten aina syystä tai toisesta jäänyt. Tässä niitä kuitenkin nyt tulisi (ja kamerassa kuvat näyttivät/vaikuttivat hiukan paremmilta, mutta eiköhän näistäkin tärkeimmän selväksi saa!)

ENNEN:


JÄLKEEN:



 
 Kiitos näistä, Anni <3

Mitäs muut ovat mieltä? Itse tykkään!


<3: meeri

 

15 kommenttia:

  1. Tosi kivat! Itekii haluisin mutta en uskalla ottaa kun pelottaa ettö omat ripset karisee sit pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi noh se on kyllä totta..... munkin ripset on lähtenyt mutta eiköhän ne joskus saa sit kasvatettuu takaskin ! ;)

      Poista
  2. Miks sun huulet törröttää joka ikisessä kuvassa noin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai törröttää? XD et taida tietää mitä törröttäminen tarkoittaa, mutta tajusin kyllä mitä tarkotit :DD ei vinohymy oo töröttämistä & mitä sitten? Toi ny sattuu vaan olemaan mun perus""poseeraus"" kun ei nyt mitenkään oo inspistä harjotellakaa muita ilmeitä ;) sanotaan nyt vaikka että ei vaan kiinnosta miltä näytän jossaki naamakuvis ja toi tulee vähän kuin automaattisesti :) eikä kannata kattoa jos noin häirittee, muuta en osaa vastata :DD

      Poista
    2. Ps. Kiitos ekasta oikeasti negatiivisesta kommentista, oon odottanut tätä ensimmäistä kauhulla :DD mutta ei tullut edes paha mieli XD

      Poista
  3. Käytätkö sä ripsaria noiden ripsien kaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ikinä/kertaakaa käyttänyt, kuinka niin? :D :0

      Poista
    2. Kysyin vaan :) itse tulee välillä laitettua :)

      Poista
    3. Haha, kuulosti vaan niin oudolta! ;) Eipä oo ikinä edes käyny mielessä laittaa kun uskon että nämä kuitenkin pysyy näin kauemmin paremmassa kunnossa, ja oon mä toki joskus alaripsiin voinu vähän laittaakin. :)

      Poista
  4. Pidennykset on kyl tosi kivat! :) Mulla oli pari vuotta sitte kesällä ja tykkäsin niistä ihan kauheesti, mut mä oon vähän allerginen sille liimalle ni ku niitä huollettiin ni sit oli seuraavat 3-5 päivää silmät ihan punasina ja vetisinä, ni ei sit huvittanu enää laittaa niit :( Mut kivat noi sun ripset! :) Sulle sopis varmaan tosi hyvin myös ihan pikkasen lyhkäsemmät, ne ei ois omille ripsille niin raskaat ja pysyis ehkä vähän pitempään ku uusina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi :o Mullakin kyllä on muutaman kerran, varsinkin suihkun jälkeen tuntunut silmät tippuvat päästä jos sitä liimaa on menny vähänkin silmiin.. :/ Mutta jos nyt olis noin kauheaa kun sulla niin en mäkään kyllä uhraisi mun silmiä! :)
      Ja joo, mulla on kyllä ollut tosi lyhyitä/harvojakin, eikä nämä ainakaan mun mielestä edes ole noin pitkät kun mitä kuvista antaa näyttää! Ja on kiva vähän hemmotella itseään ja laittaa kunnon ripset, kun mitään muuta ei itsensä eteen oikeen kerkiäkään tekemään. :') Ja kun on aina omatkin ripset ollut niin pitkät, että ei huvita ainakaan samanmittasia tai lyhyempiä laittaa kun mitä omatkin olisi jos vaan olisi vielä kunnossa! :-D

      Poista
    2. Joo ymmärän kyl ton et haluu sit et ne on kans näyttävät ku ne saa laittaa ! :) ja tosiaan jos omat ripset on ollu pitkät jo valmiiks ni haluu kyl et ne on pikkasen pidemmät ku ne on ollu! :)

      Poista
  5. Löysin sun blogis vasta ja oo selaillu läpi tän! :) kiva blogi ja kiinnostava kun ollaan jotenki aika samanlaisia! :D mulls 1 vee tyttö ja toinen tulossa.. sulla myös näköjään toinenki tulossa :) onnittelut siitä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤