maanantai 4. marraskuuta 2013

Sekaisin onnesta




Tässä yhtenä iltana Samin kanssa katsottiin jotakin tv-ohjelmaa, jossa pieni vauva nukkui kiltisti vanhempiensa sängyssä, vanhempiensa kanssa. 
Ja mietittiin, että mihin se meidän pikkuvauva on kadonnut, joka aina nukkui niin kiltisi päikkäreitä jomman kumman tai molempien vieressä, ja jos sattui olemaan huono yö eikä uni omassa sängyssä maittanut niin nukahti sukkana silloinkin meidän väliin?

 Missä on se kiltti pieni vauveli, joka aina nukahti äidin ja isin viekkuun?  


Aamuisinkin kun Jasper herättää mut, niin haen sen joskus meidän väliin vielä ''lepäilemään'' tai sitten oikeastaan aina meen Jasperin kanssa herättäämään iskää sängystä, niin aina se on sitä samaa. 
Naurava suu naamallaan.
Jasper vaan puskeepuskeepuskee ja yrittää repiä Samia naamasta tai mua hiuksista tai potkii(vahingossa)/lätkii jompaa kumpaa. Jasper hyppii kirjaimellisesti päin seiniä ja yrittää kiivetä jommankumman päälle, tai yrittää syöksyä lattialle. Jasper yrittää päästä koko ajan lähemmäksi, vaikka se ei ole edes mahdollista. Seinäänkin aina lyö päätänsä, kun ottaa ensiksi vauhtia ja siitä ei sitten päästykään läpi.
 Hullut pienet makkarasormet repivät ripsistä, korvista, hiuksista, nenästä, poskista ja lätkivät muihin kohtiin mistä ei voi repiä. Kiljuten ja nauraen. Äiti ja isä ei saa makoilla, saati sitten nukkua. Herran kanssa on leikittävä koko ajan, ja auta armias jos jompikumpi oikeasti sattuu nukkumaan.. Silloin ei vältytä mustilta silmiltä, katkeilivilta hiuksista tai taisteluarvilta naamassa.
Siis kaikessa koomisuudessaan tämä on mun mielestä niin hauskaa. Mutta kuitenkin välillä sitä miettii, että mitä Jasper miettii? Välillä niin levottomosti pomppii ja hyppii päin seiniä. Muistuttaen adhd:ta. Niin viaton ja pieni vauva muuttuu yhtäkkiä kunnon termiitiksi. :D

 Tosi ihana ''vähän'' heilahtanut kuva... Mutta tälläsenä pienenä kiitäjänä virne naamallaan, Jasper aina pomppii ja hyppii minne sattuu. Jasper oikeesti hytkyy ja kiitää niin lujaa, että on varmasti mahdotonta saada siitä ''hyvä'' kuva silloin kuin jäbä on onneissaan. 
Tässäkin kuvassa näki äitillä kameran kädessä ja lähti täysiä tulemaan mua kohti :-D


Ihanarakas. Hänen lempi leikkinsä on muutenkin se, että joku esittää nukkuvansa lattialla, puhallellen ja ''kuorsaillen''. Ja näin Jasper sekoaa, nauraa ja kiljuu täysiä. Sekaisin onnesta hyppii taas kuinka sattuu ja kolauttelee päätänsä minkä ehtii.

 Eilenkin illalla Jasper löi päänsä varmaan sadassa eri asennossa sataan eri paikkaan kun leikittiin lattialla.. Eikä mennyt mistään moksiskaan, mutta äitiä sattui hänen puolestaan. :-D Yritin eilen kuvata Jasperista videotakin, mutta ei siitä oikein tullut mitään. Pitää joskus kuvata kun Jasper leikkii vaikka Samin kanssa. :')



Onko kenenkään muiden vauvelit välillä tosi levottomia? Hyppii päin seiniä? Tykkää repiä kaikesta minkä ehtii? Puskee esim. sängyssään päin laitoja? ''Sekoaa'' ja yrittää hyppiä joka suuntaan yhtäaikaa? Ja tämä kaikki vielä onnesta soikeana, eikä siis todellakaan mitenkään itkukurkussa tms.

Mun ihana, rakas, hölmö ilopilleri!

<3: meeri

12 kommenttia:

  1. Hyvin tutun kuuloista! On ne mönkijäiset niin söpöjä. <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä kuullostaa hyvin tutulta! Meillä kun vähän isompi tuo ´´ vauva`` jo, niin hän sitten juoksee päin seiniä, ovia, sohvia ja nauraa räkätää samalla :D
    Sängyssämme aina pomppii ja tahallaan kaatuilee sinne, kyllä saa olla tarkkana, kun on pari kertaa meinannut joko juosta tai tahalteen kaaduta alas sängystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi ei!! :D Hyvä että Jasper ei oo ainoa sekopää ;) saa kyllä oikeesti välis olla oikein huolissaan!

      Poista
  3. Kuulostaa niiiiiin meidän aamuilta.. Mä yritän kääntää hieman kylkeä ja ummistaa silmiä, mutta toinen mönkii päälle, repii hiuksia, raapii naamaa, potkii selkään, läiskii käsillä ja kiljuu innoissaan kun uusi päivä on alkanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep... Ei toivoakaan että toinen köllettelis rauhassa siinä vieressä että ite sais vähän torkkua vielä! Hassua kun hetki sitten se oli hyvin mahdollista, nyt ei onnistu ilman taisteluarpia tai pelkoa siitä mitenkä ja mihin toinen hyppää sängystä :D

      Poista
  4. Tutulta kuullostaa varsinkii kun osataan ryömiä tooosi lujaa vauhtia :D välillä oikeesti naurattaa niiin paljon ku kattoo Danieliakin työntouhussa :D samaa mietin tänäön että minne se pienenpieni vauva on kadonnu ! Vastahan se nukku melkein kokopäivän ja kiltisti mahanpäällä makoili... nyt kun otat tuon masubpäälle makoilemaan niin tosiaan oma naama ja hiukset ja muut saa kovaa kyytiä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samoin Jasper, sekin ryömii jo varmasti niin nopsaa kuin edes mahdollista! :D meijän pikkumiehistä on tullut kunnon termiittejä ;) ja jep!! Hetki sitten jasperin lempi nukkumispaikka oli syli mutta muutamaan kuukauteen ei oo jaksanut olla edes sekuntia sylissä makuuasennossa :DD!

      Poista
    2. Niiii ei pidättele kyllä enää mikään noita termiittejä huhhuh :D ja ainakii tää meijän termiitti kohta lähössä konttaamaan APUA! :D sylissä makuuasennossa ei tosiaan viihdytä paitsi kun tosi väsyneenä maitopullo suussa.....ja meille uutena juttuna myös tulle se että kun jotain pahaa tehdään niin sitte nauretaan ja virnistellään :D

      Poista
    3. Jasperkin koko ajan mukakonttaa, mutta se yrittää nykyään vaan kokoajan pystyyn; niin en oikeen usko, että se edes konttaa välttis olleskaa. :) uskon, että seuraava vaihe on seisominen/kävely! :o
      Kuulostipas tutulle!! Täälläkin aina, jos Jasper on menossa johonkin pahantekoon ja lähden ''estämään'' sitä niin kauhiat loppuspurtit ja hullunkuriset naurut päälle :-DD!

      Poista
  5. Siis ajattelin koko kirjoituksen ajan, että ihan samaten kun meidänkin 8 kk ikäinen! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤