perjantai 8. marraskuuta 2013

Uusi taulu

Tilasin tuossa pari viikkoa sitten yhden uuden canvas -taulun lisää! Se on nyt noin viikon ollut seinällä, ja minä itse rakastan sitä.
Taulu on tilattu Ifolorilta  niin kuin muutkin meidän taulut. Vielä olisi hankinnassa (ainakin) kolmesta eri kuvasta taulut, mutta ihan suosiosta odotan taas hetken, ennen kuin alan niitä tilailemaan. Sen verran hintavia tapauksia nuo aina ovat, vaikka tuokin oli -20% alennuksessa! Toki ne seuraavat aion tilata pienemmässä koossa, mutta silti. :-) Ja tämäkin oli vähän kuin yksi joululahja itselleni. ;-)

Tämä taulu oli 100cmx80cm kokoinen. 


Mitäs te pidätte? Onko esimerkiksi ''liian värillinen'' teidän makuunne?

<3: meeri

11 kommenttia:

  1. Mä itse en teettäisi tuollaisesta kuvasta noin isoa taulua. Ehkä jonkun pikkuisen vaan, mutta en noin isoa. Mun mielestä taulussa pitää olla jotain taiteellista ja hillittyä ja jos tilaisin noin kalliin taulun niin tilaisin jonkun sellaisen ajattoman suloisen vauvakuvan, jota jaksaa ihastella mummoon saakka. :) Mutta tärkeintä on tietenkin, että itse pidät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitos mielipiteestä. :D
      Mutta mä oon kyllä itse tuohon enemmän kuin tyytyväinen, monta kuukautta (eli heti kun toi kuva oli otettu) niin tiesin että tosta haluan ison taulun muistoksi :) Koska muuten ne kuvat vaan unohtuu koneelle tms ja toi on mun yks lempikuva Jasperista ! Ja kyllä mä ainakin jaksan ihastella tota mummoon saakka, tietenkin, siitä ei oo epäilystäkään! Meillä on käytetty niin vähän väriä sisustuksessa (mustaa & valkoista vaan), että ei tollanen yksi valopilkku ole kuin hyvä juttu! Ja nimenomaan kun kaikki muu on hillittyä niin ei toi ammu ylitse ;) :) Ja tohon liittyy niin paljon muistojakin, tai tohon hetkeen, muistan sen niin hyvin. :)

      Poista
  2. Ihana kuva! Jasperilla on hauska ilme :) ps. Ei oo liian värillinen :D
    t. Piia

    VastaaPoista
  3. ihana taulu <3 Ja niin mainio kuva! <3

    VastaaPoista
  4. Hahaa! Ihana kuva! Ja voihan ton laittaa joskus jasperin huoneeseen jos kyllästyy väreihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! <3 Ja nimenomaan :-) Mä ajattelinkin sitä, että värimaailmaltaan sopii hyvin Jasperin ruskeapunaseen maaliseinään, mutta ei ainakaan vielä laitettu sitä sinne kun sitä pitäisi muutenkin niin paljon sisustaa ennen pikkukakkosen syntymää (kun sitten niillä on yhteinen huone) :)!

      Poista
  5. Kivannäköinen taulu on! Ja mielestäni justiin sopivasti väriä. :) oma sisustussilmäni ei tosin tuon kuvan perusteella laittaisi noita kahta taulua vierekkäin, mutta paikan päällä voi näyttää eriltäkin mitä kuvan välityksellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Aijaa, no höh ;( Mutta toi on ainoa seinä meidän talossa (muualla kun meidän tai lasten huoneessa), jossa on seinätilaa kun muuten kaikki seinät on täynnä ikkunoita/ovia/kaappeja. Ja mulla on muutenkin suunnitelmissa tehdä tuosta sellanen tauluseinä, että tohon tulee vielä 2 pienempää mustavalkoista kuvaa ja yksi pienempi värillinen. Että uskon, että sitten sinäkin voit olla erimieltä kun se on joskus valmis ;)!

      Poista
    2. Voi, tuo kuulostaa hyvältä! Siis että tulee niin värilliselle kuin mustavalkoiselle kaveria niin sitten varmasti näyttääkin ihan eriltä. :)

      Poista

Kiitos kommentista! ❤