lauantai 7. syyskuuta 2013

Cosatto 3sixti circle -syöttötuoli (loopi lemon)



Meidän ihanimmista ihanin, käytännöllinen, ergonominen ja kaunein syöttötuoli saapui jo muutama viikko sitten. Kirjoitan vasta nyt siitä, koska halusin itsekin vähän nähdä kuinka se toimii ja pelaa. Voin kertoa, että ollaan tosi tyytyväisiä tuoliin ja tuoli täytti kaikki odotukset! Jasper on syönyt siinä kiltisti ja syöttötuolia on myös kaikinpuolin helppo puhdistaa. Tuoli on helppo asentaa itsellenikin syöttäjänä hyvään asentoon.


+ todella tukeva, varmasti pysyy  pystyssä ison ja painavan alaosan ansiosta, pyörien ansiosta kuitenkin helppo siirtää
+ tuoli kääntyy 360astetta
+ oma ''pöytä'' eli ei naarmuunnu ainakaan meidän ruokapöytä etc.
+ irroitettava sekä konepesun kestävä tarjotinosapäällinen
+ koko ''tarjotinpöytä'' on irroitettavissa sekä sen etäisyyttä voi säädellä
+ pehmeä, irroitettava päällinen -helppo puhdistaa
+ tukevat valjaat ja tukeva liunesto tappi- turvallinen
+ kääntyvä selkänoja
+ säädettävä istuinkorkeus
+ pirteä ja hieno väritys ja ulkokuori
+ 4 vuoden takuu (eikä tarvitse varmastikaan enää ikinä ostaa uutta syöttötuolia)



Ainakaan vielä en ole itse huomannut minkäänlaisia huonoja ominaisuuksia, tietenkin mainitsen niistä jos niitä ilmenee. Mutta tällä hetkellä olen todella tyytyväinen ja iloinen valinnastamme! Tuoli on kaikinpuolin turvallinen ja ergonominen, mikä on pääasia. Oon muuten ihastunut täysin noihin Cosatton tuotteisiin! Ajankohtaisena hankintana on nyt autoon turvaistuin ja ollaan niitä katseltu melko kauan jo. Yhtenä potentiaalisena vaihtoehtona onkin Cosatton turvaistuin, mutta saa nyt nähdä mihinkä päädytään!


<3: meeri

2 kommenttia:

  1. Huomaathan että 4v takuu kattaa vain Englannin ja Irlannin. Suomessa maahantuoja antaa vuoden takuun. Laatua se ei silti muuta miksikään :)

    VastaaPoista
  2. Tällaisen tuolin hankkiminen kiinnostaa kovasti. Ainut asia mikä jäi mietityttämään on, että tuoli kääntyy 360 astetta. Saako lapsi tuolissa istuessaan sen pyörimään aivan holtittomasti? Mistään keskustelupalstoilta en löytänyt käyttökokemuksia. Näin päätin turvautua sinuun ja blogiisi. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤