maanantai 30. syyskuuta 2013

Hampaita ja siivoamista

Jasper on pienestä pitäen rakastanut imurin ääntä. Muutaman kuukauden ikäiseksi asti Jasper aina nukahti, jos joku (yleensä minä) imuroi. Ja muutenkin on aina rauhoittunut heti, jos on kuullut imurin käynnistyvän.
 Nykyään taas on hiukan rasittavaa kuitenkin sen suhteen.. Nyt kun Jasper osaa liikkua sulavasti ja suhteellisen nopeasti, niin imuroidessani hän hiihtää perässä ja jos imuroin liian ''nopeaa'' tai menen liian kauaksi (toiseen huoneeseen tms.) niin Jasper kyllä jaksaa sitten myös suuttua tyhmälle äitille.. Se tuli kunnolla huomattua tänään!



Hampaita Jasperilla on ainakin viisi kipaletta jo! Painotan sanaa ainakin. Sillä Jasperin ien näyttää jokaisesta kohdasta siltä, että mistä vain voisi tulla hammas koska vain & Jasper ei oikein tykkään kun hänen suutaan kaivellaan. Yleensä vaan Jasperin nauraessa tai kiljuessa hänen suuhunsa näkee edes jotenkuten.
 Tänään kuitenkin löysin kaksi uutta hampia syömisen jälkeisten naurujen yhteydessä!! Alhaalla edessä on nyt hienossa rivissä kolme ja ylhäällä on molemmin puolin kulmahampaat. Mutta ylhäällä edessä ei vielä ole yhtäkään hammasta! Aika jännä hampaidentulo järjestys, eikös? Hehe. Hassu poika mulla <3 Miten mä voin edes olla näin onneissani toisen hampaista?!



Aloitin muuten tuossa lauantaina tekemään suursiivousta!! Oon nyt vasta aika lailla valmis meidän makuuhuoneen kanssa, huomenna ajattelinkin siirtyä Jasperin huoneeseen. Siivoan siis totta kai perusteellisesti, mutta myös vaihtelen järjestyksiä ja teen suunnitelmia ostoslistaa varten.... ylläri. Tarvitsisin ja HALUAISIN niin paljon kaikkia sisustusjuttuja ymsyms! YÄÄ. Pää huutaa ajatuksia!! Mutta eipä ole oikeen toteutuksiin rahkeita, ainakaan tällä hetkellä.. 
Jos mä nyt kuitenkin saan tämän koko talouden jossakin vaiheessa johonkin kondikseen, niin saattaa olla että innostun värkkäämään jonkulaista asuntopostaustakin! 



Eilen olinkin Jasperin kanssa melkein koko päivän Kauhajärvellä. Siskon pojatkin olivat olleet sielä yötä, ja koko päivä menikin leikkiessä kolmen ihanan poitsun kanssa! Ihanaa huomata kuinka Jasper (pian 8kk) ja Jere (9,5kk) ymmärtävät koko ajan enemmän ja enemmän toisistaan! Vielä heidän kontaktit toisiinsa on yritystä toisen repimiseen kappaleiksi ja lyömiseen, sekä toisen lelujen varastamista, mutta silti voin vaan kuvitella kuinka heistä tulee erottamattomat, parhaat kaverukset vielä!




Tilasin tänään muuten uuden talvitakin membersiltä, toivottavasti se on ihana ja tarpeeksi paksu & tarpeeksi ''iso'', että menisi edes koko tämän loppuvuoden päällekin :-)


PS. Kiitos vielä yhteisesti kaikille ihanille kivoista yhteydenotoista ja tsempeistä tähän tekstiin liittyen!

<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤