sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kuulumisia ja sottapytty

Moikka!

Meille kuuluu ihan hyvää, enkä keksi nyt oikeen edes mitään ihmeellistä kirjoiteltavaa. Ajateltiin pian Jasperin kanssa käydä lenkillä, minkä jälkeen käymme varmaan kolmestaan kaupassa. Mulla on taas kauhea kakkuhimo ollut jo torstaista asti, ja ajattelinkin tänään ostaa kaupasta jonkunlaisen kakun tai jonkunmuun herkun tyydyttämään tätä himoa :-D Mulle on kasvanut tässä viikon aikana myös kunnon leipomisvietti, ja meinaankin viikon aikana jaksaa leivoskella jotakin kivaa! Muuten tänään tehdään varmaan vähän pihahommia, katsotaan joku elokuva ja mennään aikaisin nukkumaan. :-) Hyvää sunnuntain jatkoa vaan kaikille muillekin!

Mun henkilökohtainen lempparikuva Japusta <3




Loppuun vielä demostraatiota meidän pienestä sottapytystä. Näin käy kun illalla syöttää ylivilkasta ilopilleriä sitterissä....... Oltiin muutenkin menossa puuron jälkeen vielä kylpyyn, niin en jaksanut olla niin tiukkis ja miten tuollaiselle söpöliinille voisi olla hermona ;-)

Kädet vispaa tuhatta ja sataa, ja silloin kuin ne vispaavat pitäisi saada Jasperin mielestä myös ruokaa suuhun. Mutta aika monesti lusikka lentää sitten äidin kädestä, kun pienimies huitoo sen verran nopeasti käsillään, että usein osuu myös lusikkaan vaikka kuinka varovaisesti yrittääkin syöttää. Jos huitomisen ohessa ei ruoka päädy suuhun niin sitten tungetaan heti käsien heiluttamisen loputtua kädet suuhun. Parasta kuitenkin on se, että suu on silti koko ajan apposen auki. << Ja tämä on ihan selvä kaava, joka toistuu aina kun Jasper on vähäkin rauhattomampi syöttämisen hetkellä!! :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤