perjantai 27. syyskuuta 2013

Perjantai

Huhhei. 

Jappu nukkui tänään aamulla 1-2 tuntia myöhempään kuin normaalisti! Vaikka illallakin meni jo normaalia aikaisemmin nukkumaan. Hienosti myös tänään nukkui kaikki päikkärit  omassa sängyssään - aina kun vein hänet päikkäreille niin sammui varmaan minuutin sisällä ja kiltisti aina jaksoikin nukkua sielä!
 
<3

Varmaan Jasperin hyvistä unista johtuen jaksoin itsekin tänään reippailla normaalia enemmän ja virkeämmin. Pyykkäsin, tiskasin, siivosin, tein ruokaa, kävin suihkussa, meikkasin, laitoin hiukset, otin vastaan muutaman paketin, hoitelin asioita, maksoin laskuja, järjestelin Jasperin vaatteita ja katsoin jopa netistä Armanin ja viimeisen ristiretkenkin ennen kuin Sami pääsi edes töistä. 

Näistä lisää huomenna!

   Samin tultua kotiin & syötyään lähdettiinkin melkein heti Kauhajärvelle mun vanhempien luokse. Sisko oli perheensä kanssa myös sielä, ja vietettiinkin sielä sitten koko perjantaipäivä. Kunnes Jasperin yöuniaika alkoi lähestyä ja matkusteltiin kotiin päin. 
  Nyt onkin jo hiukan väsymystä mullakin, mutta pitäisi ainakin jaksaa vielä syödäkin & tehdä kaikenlaisia käytännön asioita. Ei voi muuta sanoa kuin; Onneksi on viikonloppu! 


<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤