keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Must have


 Meidän pitäisi saada hommattua niin paljon kaikkia juttuja, niin isoja kuin pieniäkin, varsinkin Jasperille & pikkuvauvalle. Varsinkin ennen uuden tulokkaan syntymää!!
Ajattelinkin nyt vähän kirjoitella ylös, mitä kaikkea pitäisi saada ostetuksi ennen maaliskuuta. Listaan kaikennäköisiä juttuja, enkä pelkästään vauva- tai raskausjuttuja.

Must have
  •  Sisarusrattaat 
    Näistä mulla ei oo mitään hajua vielä, pitäisi perehtyä oikeen kunnolla asiaan, että tulee sitten hankituksi varmasti kunnolliset & kestävät. Saa laittaa vinkkejä ja tietoja, jos niitä löytyy tuplarattaista!!
      Tästäkään mulla ei ole vielä oikeastaan mitää hajua.     Jonkunlainen kiva ja turvallinen olisi hakusessa!
 Turvaistuin on ehkä kaikista kiireellisin hankinta, mutta ei olla vielä päästy yksimielisyyteen. Tästä me ensin molemmat pidettiin, mutta nyt ollaan aikalailla hylätty tämä vaihtoehto! (Näistäkin saa antaa vinkkejä!)
  • Talvivaatteet meille kaikille
Mäkään en omista kunnollisia pihavaatteita ja tänä talvena saakin olla varmaan enemmän pihalla kuin pelkkää kävelyä tms. Jasperin perässä saa varmaan temmeltää tuola lumessa sitten jo lujaa! Eikä innostaisi mennä millään farkuilla, tennareilla & nahkatakilla .. Jasperillekin pitäisi saada ainakin vielä jonkunlaiset kenkulit sekä jotakin pieniä jutskia.

Jasperillehan me ostettiin uusi, mutta se on rikki.. Ne korkeuden säätöpidikkeet eivät enää pysy paikoillaan, eikä sellaiseen voi laittaa pientä vauvaa -joko vauva joutuisi olemaan pää alaspäin tai sitten pitäisi koko ajan pelätä että pidikkeet pettävät.
  • Musiikkimobiili
Sama juttu tänkin suhteen kuten sitterinkin. Jasperille ostettiin uusi vedettävä mobiili, mutta sekin on jo nähnyt viimeset päivänsä. En haluakaan enää mitään sellaista ''lelua'', vaan ihan kestävän sähköllä toimivan! Ja TÄMÄ on ihan ehdoton, en suostu enää muita edes katsomaan kun tämän löysin(joskus 3kk sitten jo..) Niin ihana, täydellinen!
Mehän ostettiin suunnilleen vuosi sitten aivan uusi, jätti kulmasohva. Mutta tänne asuntoon olohuoneen muodonvuoksi nykyinen sohva ei mahdu mitenkään päin. Nytkin siis tämä kulmasohva on kahdessa eri palassa ties kuinka sattuu. Hyi, mua sattuu kun edes mietin asiaa. Hakusessa olisi musta/valkoinen nahkasohva, korkeintaan divaani & siedettävällä hinnalla (sellaisia oikeanlaisia oikealla hintaluokalla kun ei tunnu olevan).
Tv-tason pitäisi olla valkoinen, reilusti pitemmänpuoleinen, kuitenkin semikorkea ja pitäisi löytyä tarpeeksi suuret lokerot meidän jätti vahvistimelle & jätti pöytäkoneelle, mutta lisäksi olisi hyvä olla pari laatikkoa tms.
Meidän sänky on täysin kuollut ja sen saisikin jo kuopata, sen verran ikää sillä on ja rehellisesti sanottuna se on aivan järkyttävässä kunnossa. Mustaharmaa/musta jenkkisänky on täydellisen tervetullut meidän kotiin!
  • Mattoja & verhoja & lampunvarjostimia 
Yms. sellaisia tarpeellisia sisustusjuttuja puuttuu vieläkin!

Eikä lista todellakaan tähän lopu, voisinkin väsäillä toisella aikaa part. 2 must have -postauksen. Mulla onkin kamalan pitkät listat jääkaapin ovessa, siitä mitä kaikkea pitäisi saada ostetuksi. Mutta tässä listassa olivat nyt ehkä niitä juttuja, jotka ovat päällimäisenä mun mielessä, joista stressaan eniten ja jotka ovat niitä kiireellisimpiä ja tärkeimpiä.

<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤