tiistai 17. syyskuuta 2013

Paketin sisältöä

H&M:ltä saapui paketti jo pari viikkoa sitten, mutta nyt vasta muistan/kerkeän esitellä muutamat ostokset! Pääsääntöisesti tilasin itselleni mammavaatteita, mutta enhän mä nyt niitä jaksa esitellä.. Muutamat sopivat housut, mekot ja paidat sieltä siis tuli mullekin! Jotakin tietenkin palautinkin, mutta voi sitä onnen määrää kun puin pitkästä aikaa ihkaoikeat HOUSUT jalkaan! Jasperin syntymän jälkeen en ole siis pitänyt tasantarkkaan muita kuin legginssejä, sukkahousuja tai collagehousuja! Eli oikeasti seitsemän kuukautta ''kuljin ilman housuja''. (Ihan viimeisilläkin raskaana käytin siis farkkuja, mutta ne ovat olleet synnytyksen jälkeen kyllä aivan liian isot) Oon vieläkin niin onnellinen niistä uusista housuista :-) Ja molemmat olivat siis äitiyshousut kyllä, toiset mustaa ohutta kangasta ja toiset harmaat farkut. Uskon, että varsinkin ne mustat housut menevät kyllä ihan loppuraskaudessakin vielä jalkaan, sen verran reilun kokoiset ne ovat erityisesti masun kohdalta! :) En ikinä uskonut, että voisin olla näin onnellinen parista housuista?! Enhän mä omistakaan farkkuja kuin ennestään sen sata ainakin....

Mutta ainahan ne silmät kiinnittyvät kuitenkin ensimmäisenä niihin ihaniin vauvan vaatteisiin, ja ostoskoriin päätyikin Jasperille muutama kiva syysvaate! Syksyä ja varsinkin talvea ajatellen pitäisi hommata Jasperille vielä vaikka ja mitä!! Ja tuntuu, että kaikki ''normaalitkin'' vaatteet, eli ihan vaan  paidat ja housut ovat justiin nyt tosi vähissä (siivosin viikonloppuna Japun vaatekaapit, ja aika paljon pieniksi jääneitä vaatteita saikin jo siirtää varastoon...). Muutenkin mulla on ihan järkyttävä stressi, kun pitäisi saada hommattua Jasperille, vauvalle, mulle, Samille ja kotiin kaikenlaista! Ihan sukista, meikeistä ja alusvaatteista sisarusrattaisiin, autoon, sänkyihin ja huonekaluihin...... Vihaan tätä stressaamista!!

Tässä kuitenkin Jasperin uusia syysvaatteita (kaikkien hintojakaan en enää luonnollisestikaan muista, joten en niitä nyt kirjoita tähän, mutta saa toki kysyä jos jokin erityisesti kiinnostaa niin yritän muistella)

 ''Ilokseni'' huomasin ensimmäisen käyttökerran (turvakaukalossa istumisen) jälkeen, että nämä taisivat olla hiukan pienet :-D Jasperin varpaat olivat aivan päässä, mutta kantapää ei mahtunutkaan enää kenkuliin kunnolla. Huoh! Pitää metsästää jotkut toiset kengät...

 Jasperin ensimmäinen kauluspaita & ensimmäinen neule! Mun mielestä nämä sointuvat niin söpösti myös toisten kanssa, että noita voi ihan helposti pitää päällekäinkin!

en kyllä osaa sanoa kenenkä makkarakäsi tässä on.. <3
 Paitoihin sopivat housut!!

 Ihania lämpöisiä juttuja. Ja voin kertoa, että Jasper on maailman söpöin tuossa sinisessä tupsupipossa, haha! <3

Mitäs piditte ostoksista? Voisitteko itse pukea näitä omalle lapsellenne? Mä ainakin tyyliin rakastan noita kaikkia! :-)

Illemmalla palailen vielä kuulumisten kanssa :-)

<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤