torstai 26. syyskuuta 2013

Ehdotuksia??

Tänään oon saanut koko ajan millin päässä seurata valppaana Jasperia. Mies on koko päivän yrittänyt taas nousta itse istumaan & harjoitellut sitä ahkerasti. Liian monta kertaa ote on lipsahtanut ja Jappu on lentänyt naamalleen maahan ja äiskän lohdutukset ovat olleet silloin pelastavia enkeleitä. Raasu miekkoseni. Päivän aikana ryömimisnopeuskin taas kehittyi hiukan! Oon vessaskin käynyt ihan paniikissa aina, kun Jasper rakastaa pahantekoa ja nyt hän itsekin pääsee joka paikkaan nopeasti :')





Jasper on tänään myös nukkunut ensimmäistä kertaa kaikki päikkärinsä pinnasängyssä! Vaunut menivät vahingossa Samin auton kyydissä töihin (tai niin mä luulin..) ja sitterissä enkä meidän sängyssä enää uskalla Jasperia nukuttaa (molemmista osaa sen verran hyvin jo tulla pois, enkä halua, että tapahtuu mitään vahinkoja). Ihan kivasti Jasper on nukahtanut nyt pinnasänkyynkin. Vaikka pienenä mulla oli se periaate että; yöt nukutaan omassa sängyssä ja muut unet sitterissä, sylissä, äiskän sängyssä, vaunuissa tai missä vaan mutta ei sielä pinnasängyssä. Halusin, että Jasperille tuli/tulee selväksi se, että koska on yö ja koska päivä. Ja hyvin kyllä opit menivätkin perille ;-)
PS: Jasper nukkuikin tänään ennätyspitkät päikkärit(pitkään aikaan), jopa KAKSI TUNTIA PUTKEEN!!


Mulla on taas kunnon bloggailuinto löytynyt, ja haluaisinkin kirjoitella jotakin erilaisia postauksia! Mutta mitä, minkälaisia?! Oon miettinyt myös kysymyspostausta, mutta tulisiko sitten edes kysymyksiä vai olisiko se aivan turha?



Nyt jatkan kuitenkin Idolsin katsomista & karkkien syömistä(hyi).... Hyvää yötä ihanat pallerot!

<3: meeri

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Jasperista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :-) Hiukan huonolaatusia(kiitos syksy) mutta kivoja kuvia kuitenkin tuosta pikkupojasta :>

      Poista
  2. Ompa Jasper suloinen, ihan sun näköinen! Tuo kysymyspostaus olisi hyvä idea, varmasti tulisi kysymyksiä sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jasper on kyllä suloinen! ❤ Otan tuon kohteliaisuutena, ite en kyllä huomaa yhdennäköisyyttä :-) kiitos! Pitää vielä miettiä sitä kysymyspostausta, mutta luultavasti väkerrän sen josssain välissä ja katson kuinka käy! :)

      Poista
  3. hei kiva ajatus toi kysymyspostaus, olis jo kysymyksia sulle! :-) ja oot todella kaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ajattelinkin toteuttaa sen tässä lähipäivinä.. Ja katsoa sitten tuleeko niitä kysymyksiä vai ei :) Haha, kiitos<3

      Poista

Kiitos kommentista! ❤