maanantai 17. helmikuuta 2014

Edistystä

Kulta täytti eilen jo viikon verran. Huisia, kuinka nopeasti aika meneekään. Toisaalta kyllä tuntuu, että hän olisi ollut täällä  jo ikuisuuden -niin pitkältä tämä aika tuntuu olla erossa omasta rakkaimmastaan..


Mutta nyt hän onkin ollut jo 1,5päivää ilman lisähappea. Teholta on tänään siirrytty ns. parempaan huoneeseen ja enää pitäisi jaksaa opetella syömään koko ateria itse. Vähän mussukka jaksaakin jo imeä pullosta, mutta ei kuitenkaan koko ateriaa. 


Pian kulta pääsee kotiin, ei voi mennä enää montaa päivää. Niin hienosti hän on kyllä edistynyt! Äiti on ylpeä ja järjestänyt paikat viimeistä vaippaa myöden. Koko perhe odottelee innolla pikkuista kotiin. 


Eilenkin mussukka jaksoi olla jo molemmat silmät auki pitkiäkin aikoja! Ihanaa. Ihana rakas<3

Tänään oltiin Jasperin 1-v kuvauksissa ja käytiin katsomassa pikkuveljeä. Nyt odottelen, että äiti pääsee töistä niin mennään uudestaan pikkumussukan luokse. Jasu nukkuu nyt päikkäreitä. :)

<3: meeri

4 kommenttia:

  1. voi että hän voi olla sitten suloinen :)

    VastaaPoista
  2. Oi mikä suloisuus... Onnea söpöstä vauvasta!!

    Pitäiskö tuon bannerin pikkuveljen kohta olla 2/14 eikä 3/14?

    Kilpailussa oli näköjään yksi veikannut tuota päivää=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on❤️ kiitos!

      Laitoin sen silloin lasketun ajan mukaan, enkä nyt sattuneesta syystä ole kerinnyt olla koneella/muokkaamaan sitä.. Uuden bannerinkin tahdon sitten kun voimat sellaiseen riittävät joten en nyt ajatellut tuota stressata :)

      Ja joo, mäkin oon jo kattonut sen sieltä :) ilmoitan voittajat vasta sitten kun olen saanut arvonnankin suoritettua ! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ❤