lauantai 1. helmikuuta 2014

UV 13-14

Jaaha ja taas tällänen ''parempi myöhään kuin ei milloinkaan'' -postaus. Vaikka en kyllä taida itsekään enää olla sitä mieltä. :-D Mutta juuh, ajattelin silti tulla lätkäsemään pari kuvaa uudelta vuodelta, ja kertoa lyhykäisesti mitä silloin duunailtiin. 

Tämän postauksen saa siis ohittaa hyvillä mielin 
(x) epäkiinnostavana, 
koska taas olen mattimyöhäisenä matkassa, joten ei auta mun itkut markkinoilla! Lähinnä taas taltioin itseä varten muistiin. :-)



31.12.2013-01.01.2014 kaikessa lyhykäisyydessään:

Syötiin meidän yhtä lempparia eli: makaronisalaattia. Käytiin jätti ruokaostoksilla. Osteltiin kaikenmaailman herkkuja ja erilaisiin ruokiin tarvikkeita, jotenkin luultiin, että kerittäisiin päivän aikana syömään sipsejä, karkkeja, dippailemaan kasviksia, tekemään tortilloja ja paistamaan lättyjä? Ja mitähän muuta. Kauppaan upotettiin varmaan omaisuus. Mulle oli tullut myös paketti: pari mamatoppia, parit mama-alkkarit sekä mamakollarit (ihan liian isot..).



Kaupasta kotiin lähtiessä mun isä soitteli Samille, että oli upottanut omaisuuden raketteihin (XD lol) ja pyysi meitä illaksi sinne.
Mentiin kotiin ja tyhjennettiin ruokakassit. Samin pikkusisko tuli käymässä, ja oli jonkun aikaa. Vaihdoin vaatteet ja alettiin pakkailemaan juttuja mummulaan mukaan. Jasper oksensi jättioksun, ja vaatteet meni vaihtoon ensimmäistä kertaa....



Mä ajoin Kjärvelle kun Sami halus pelata kännykällä (mainitsemisen arvoinen asia, eikös). :-D 

Jasperin kotioksennus ei jäänyt ainoaksi, vaan mummulassa sitä tavaraa tuli vuorotellen molemmista päistä.
 Jasper oli tullut kipeäksi. 
Kaikki vaatteet sai vaihtaa rytäkällä 5kertaa peräkanaa, ja sitten vaatekerrastot jo loppuikin. Haiseva pussi likaisia vaatteita odotteli eteisessä. 



Jasper söi huonosti ja oli tosi väsynyt. Ammutiin raketteja, ja Jasperia pelotti vaikka kattelikin kauempaa mummun sylissä.. Äiti menikin Jasun kanssa sisälle telkkarin ääreen kun muut ampui vielä pari rakettia. Parhaimmat raketit pappa säästi kuitenkin keskiyöhön, me ei siis niitä nähty. :-D 



Samikin oli säätänyt kameraan jotkut ihmesäädöt, joten kuvat on vähän mitä on......... :D

Lähdettiinkin joskus yhdeksän maissa jo kotia, Jasper nukkui autossa. Me Samin kanssa romanttisesti kierreltiin hetki ja katteltiin raketteja. Käytiin myös tosiromanttisesti grillillä ja syötiin autossa kun Jasper nukkui. :') 

Oltiin jo kotipihassa, kun Jasper heräsi autossa ja oksensi päällensä.. Vaatteiden vaihdon jälkeen Jasper meni nukkumaan. 

Samin kanssa katseltiin telkkaria ja löhöiltiin. 

Tasan kello 12 eli kun vuosi vaihtui, maattiin meidän sängyllä vierekkäin ja pidettiin toisiamme käsistä, mahdollisesti vähän pussailtiin sekä katsottiin pihalla olevaa rakettiloistoa.
Mentiinkin ennen yhtä jo nukkumaan.
Yöllä saatiinkin heräillä vähän väliä Jasperin ''rupsuihin'' ja pyyntöihin vaipanvaihdoksiin. Noustiin noin tunnin välein yhdessä vaihtamaan meidän elämän rakkaudelle vaippaa. 



Aamulla Jasper voi jo vähän paremmin, mutta oli selvästi vielä kipeä. 

Mä paistoin meille lättyjä, namnam. 
Taidettiinkin koko loppupäivä taas löhöillä vaan kotona sekä hoitaa pientä potilasta.



Mun tarkoituksena olisi tehdä vielä 2013 vuoden saavutuksista ja menetyksistä jossakin vaiheessa syvällisempää postausta.. Saa nyt nähdä, kerkiänkö sitä väsäilemään missä vaiheessa! 
Olisi nimittäin ainakin yksi synnytyskertomus kirjoittamatta, vaatteita kaupiteltavana, synttärit järjestämättä, kuvauksissa käymättä, raskauden seurantakäyntejä kalenteri täynnä & yksi vauvaloinen synnyttämättä. :-)


<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤