tiistai 29. lokakuuta 2013

50 lukijaa!



Siis wau, melkeen meni itelläkin sormet äsken suuhun, kun kirjauduin bloggeriin... Siis mulla on pelkästään bloggerinkin kautta jo yli 50 lukijaa!! Siis ihan uskomatonta!
 En olis neverever uskonut, ihan rehellisesti en olisi ikinä uskonut saavani edes kymmentä lukijaa. Varsinkaan kun ottaa huomioon kaiken, esimerkiksi sen, etten ole edes mainostellut blogiani (muuta kuin fb:ssä).

Ootte ihan huippuja, nöyrä kiitos teille kaikille!! Arvostan teistä jokaista, ja ootte jokainen ihan mielettömästi piristänyt mun päiviä.

Ja nyt mä lupaan, että sitten VIIMEISTÄÄN jos joskus on 75 lukijaa täynnä, niin järjestän teille jotakin kivaa arvontaa kiitokseksi! ;-)



PS: Näitä Jasperin kuvia tulossa myöhemmin lisää♥
PPS: Illalla alan käymään linkittämiänne blogeja läpi, että jos et vielä ole käynyt linkittämässä (pari postausta taaksepäin) mulle omaa blogiasi, niin hophiphop nyt on viimeinen tilaisuus!


<3: meeri

8 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin sun blogin ihan sattumalta, kommentoinkin äsken tuonne ´´linkitä blogisi`` tekstiin, mutta nyt on pakko kommentoida tähänkin, sillä tuli ihan deja vu noista ylisöpöistä kuvista, ihankuin olisin nähnyt toisen niistä jo fb ryhmässä äitylit ;)

    VastaaPoista
  2. Tässä uusi lukija ilmottautuu :) sinul on kyllä niin sulonen pieni poika! Käy kurkkiis miun blogia jos uutta lukemista kaipaat, sielä reilu puoli vuoias Daniel hurmaamassa !

    mostpreciousthing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tervetuloa! :) Kiitos paljon! <3 :) Mäpäs meen kurkkimaan ;)!

      Poista
  3. Siis voi, että mikä suklaasilmä-söpöläinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos kovasti mun ja Jasperin puolesta :)❤️

      Poista

Kiitos kommentista! ❤