maanantai 14. lokakuuta 2013

Ideat hukassa


Mulla olisi innostusta ja kiinnostusta tehdä jotakin erilaisia postauksia, mutta en oikein tiedä että minkälaisia. En yhtään voi tietää mikä muita voisi kiinnostaa & muutenkin ideat ovat hiukan vähissä. 
Synnytyskertomusta Jasperin synnytyksestä ajattelin väsäillä viikon kuluessa.
 Muutamasta uudesta jutskastakin pitäisi saada otettua kuvat & tehtyä esittelyt. 
Jasperista voisin yrittää ottaa joku kaunis päivä pihakuvia. Mun vanhoista kuvista on pyydelty postausta, ja voisinkin etsiä niitä netin kuvia kätköistä ja uskon löytäväni sieltäkin niitä erittäin runsaasti eli tarpeeksi (muuten kaikki vanhat miljoona kuvaa on tuola erillisellä kovelevyllä, ja olisi tähän paikkaan liian rankka urakka etsiä sieltä..). 
Asuntopostausta multa on myös pyydelty useamman kerran, mutta en koe sitä tällä hetkellä mahdolliseksi. En ole mihinkään täällä tyytyväinen (pitäisi saada niin paljon vielä kaikkea ja yökyök aivan liian ''keskeneräinen'' mun makuun).

Kysymyksiä voi lähetellä vielä pari päivää.


 Haluaisiko joku tietää jotakin erityistä esimerkiksi raskaudestani, Jasperista, minusta itsestäni tai oikeastaan ihan mistä vaan? Nyt olisi sopiva aika ehdotella kaikkea!

 
Ollaankin Jasperin kanssa aikalailla koko viikko kahdestaan- Sami on aamut/päivät töissä ja joka ilta hänellä on kurssi.. Että aikaakin ehkä olisi toteutella ideoita (tai sitten olen koko ajan niin väsynyt etten jaksa..). Mutta ottaisin mahdollisia toiveita & ideoita enemmän kuin ilolla sekä kiitollisuudella vastaan!



 <3: meeri


4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas kerran! Jonkinlainen meikkipostaus vois olla kiva, siis mitä meikkejä käytät ym.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3
      Ahihoo, mun meikkaustaidot (ja meikit) on ''jäänyt'' sinne yläasteelle/lukioon.. En osaa enää yhtään meikata enkä oo edes yrittänyt kehittyä tai mitään moneen vuoteen :D vaikka kyllä pitäiskin miettiä ja opetella uusia juttuja! :D Että en tiedä, kai mä siitäkin voin jonkun nolon postauksen tehä jossakin vaiheessa :') Kiitos kuitenkin!

      Poista
  2. no ei se mitään haittaa :D ainaki kuvissa meikkis näyttää aina kivalta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ❤