tiistai 8. lokakuuta 2013

Muutama asia vielä

No ihme. Nyt mua sitten jäi harmittamaan & mietityttämään, kun painoin vähän liian aikaisin edellisessä postauksessa julkaise -nappia. Oli vaan niin ''kiire'' herättämään tuo isimies päikkäreiltä Jasperin kanssa, että hän ehtii omiin harrastuksiinsa, että aivan unohdin mitä kaikkea mun pitikään muistaa kirjoitella! 
No eihän se mitään, otetaan tästäkin ilo irti; sainpas nyt ainakin hyvän tilaisuuden laittaa nuo viimeisetkin Jasperin kuvat miljoonistatriljoonista kuvista joista otin hänestä jo menneellä viikolla.

Ensinnäkin ajattelin nyt alkaa leipomaan kaikki sämpylät itse tähän taloon & leipomaan paljon muitakin juttuja enemmän! Kuten leipiä, pullia, rieskoja, kakkuja.. Löysinkin jo monta ihanaa reseptiä, joita aion heti sopivan kohdan tullen kokeilla. Tänään ei vain sattunut löytymään kaapista raaka-aineita mihinkään kovin ihmeellisiin luomuksiin. Mutta kyllä perus sämpylätkin ovatkin vain todella herkullisia, kun ne itse vaivautuu vääntämään!

Toiseksi jäin miettimään, että mitä mieltä olette tuollaisista perusarjen askareista? Ruoan laitosta, leipomisesta, siivoamisesta ja kaikenlaisista muista samantyylisistä pikkujutuista? Kiinnostaisiko niistä lukea enemmänkin vai ovatko ne teidän mielestänne aivan turhia juttuja tänne blogin puolelle? 

Ajattelinkin tässä mahdollisesti huomenna tai ylihuomenna tehdä toivotun myday -postauksen kuvina. Tai siis tietenkin mun & pienen herrasen päivästä, sellaisesta ns. peruspäivästä. Tai paremmin sanottuna, taidan toteuttaa sen heti kun muistan aamusta asti aikomukseni ja muistan heti aamusta asti ottaa niitä kuvia.. Mutta toivottavasti jo huomenna! Paitsi tietenkin jos en muista ottaa niitä kuvia tarpeeksi, niin sitten säästelen postausta vielä.


<3: meeri

2 kommenttia:

  1. tuitui murut <3 tänne saa tulla leipoo kans ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii<3 me tullaan joku kaunis päivä sinneki leipomaan ;))

      Poista

Kiitos kommentista! ❤