tiistai 15. lokakuuta 2013

Stressinlievitystä uusilla jutuilla

Aah!! Saa taas olla hiukan vähemmän stressaantunut! Viikonlopun aikana haettiin postista muutama paketti & näin sain ''yliviivata'' muutaman asian meidän must have -listalta.. Yksi uusi jutska kyllä ei ollut koko listalla, mutta se olikin kiva pikkulisä :-) (Pahoittelut heti alkuun kuvien huonosta laadusta... Kiireessä otin nämä, enkä jaksanut alkaa kuvailemaan uudestaan..)

Britax Evolva 123 Plus -turvaistuin, seeprakuvio(Hobby Hall *klik*) 



 Juomakuppiteline :D

Oon kyllä tyytyväinen päätökseen! Ainakin näillänäkymin ei ole mitään pahaa sanottavaa, ja otan mielellään vastaan mielipiteitä/kokemuksia.
Seeprakuviointi siksi koska (onhan se muutenkin kiva jne.), mutta se oli justiin meidän tilaushetkellä alennuksessa muutaman kympin! Oon kuitenkin täysin tyytyväinen tuohon väriinkin.
 Kysymyksiäkin saa laittaa tulemaan koskien käytännöllisyyttä tjms. niin pyrin vastaamaan mahdollisimman ''hyvin'' tämän vähäisen tuttavuuden jälkeen.

 Tässä kuitenkin tietoja suoraan Hobby Hallin sivuilta: 

Pehmeässä, kasvot menosuuntaan asennettavassa Britax Evolva 123 Plus -turvaistuimessa lapsesi matkustaa pitkään. Pitkäikäisessä istuimessa on pienemmälle lapselle (9 – 18 kg) istuinvaljaat, joiden ansiosta lapsi matkustaa turvallisesti tuolissaan. Matkustusmukavuutta lisää pääntuki, joka voidaan säätää kuuteen eri asentoon. Kun lapsi painaa yli 15 kg (n.4-12v.), hän voi alkaa istumaan tuolissa auton turvavöihin kiinnitettynä. Tällöin pääntukea voidaan nostaa lapsen kasvaessa. Istuimessa olevat korkeat sivutuet takaavat tehokkaan törmäyssuojan ja mahdollistavat lapselle miellyttävän nukkuma-asennon. Myös istuinkaltevuus on säädettävissä pysty- ja lepoasentoon. Valjaiden rintapehmusteet lisäävät turvallisuutta ja ”click-and-safe” -mekanismilla varmistat, että valjaat tulevat sopivan kireälle. Matkustusmukavuutta lisäävät istuinosan molemmin puolin ulosvedettävät mukitelineet. Konepestävä päällinen (pesu 40°).

ECE R44 rev 04: Hyväksytty kasvot menosuuntaan asennettuna sekä istuimen omia valjaita käyttäen 9–18 kilon painoisille että auton turvavöitä käyttäen 15–36 kilon painoisille lapsille. 

BRITAX EVOLVA 123 PLUS -TURVAISTUIN: 
• Ikäsuositus 9 kk – 12 vuotta 
• Pääntuessa valjaiden ja turvavyön korkeuden pikasäätö
• Selkänoja kokonaispituus ilman valjaita jopa 73 cm 
• 2 vuoden takuu.


Tiny Love Gymini Bouncher -sitteri(Hobby Hall*klik*)



Pikkutyypille siis ihkaoma ja ihkaEHJÄ uusi sitteri! Ja saakin pysyä paketissaan vielä monta kuukautta odottelemassa uutta tulokasta. 
Ensin mä mietin, että jos tilaisi vaan jonkun samanlaise (mutta erivärisen) kuin millanen Jasperillekin silloin ostettiin.. Että sitä ainakin olisi ns. helppo käyttää ja tietäisi se olevan helposti heilutettavissa jne. Mutta onneksi vaihdoin mieltäni, nimittäin noissa Emmoisssa on se painoraja 10kg ja Jasper ei vieläkään paina sen verran, että hienosti kuitenkin mennyt hajalle.. Ja uusi Emma menisi mun säkällä ainakin ihan varmasti hajalle, joten vaihdoinpa merkkiä ja nyt toivonkin, että tuo säilyisi sitten taas seuraaville lapsukaisille (sadan vuoden päähän) eikä menisi yhtä helposti hajalle.
Muutama kymppi siis hintaan lisää ja saatiin värikäs sitteri, joka sopii tytöille sekä pojille. Ja jossa on lelukaari, musiikkia, rahinaa, värinää, valoja.. Mun mielestä ihan wau woou. Toivottavasti olisi siis käytössäkin mielikuvien arvoinen! 

Hobby Hallin sanoin: 

Tiny Love Gymini Bouncer -keinusitterissä lapsi viihtyy syntymästään alkaen. Sitterissä on ihanan pehmeä, kahteen eri asentoon säädettävä istuinosa sekä siirrettävät lelukaaret, joissa roikkuu vauvan käden ulottuvilla erilaisia leluja. Lelut on varustettu useilla eri ominaisuuksilla esim. musiikilla, kirkkailla väreillä, valoilla ja rapisevilla osilla, jotka aktivoivat lasta ja kehittävät tämän aisteja sekä motorisia taitoja. Lelukaaret saa siirrettyä pois muhkean istuinosan edestä, mikä helpottaa lapsen sitteriin asettamista ja pois nostamista. Lisäksi sitterissä on paristoilla toimiva (ei sis. hintaan) värinätoiminto, joka rauhoittaa lasta. Kangasosat on irrotettavissa pesua vasten. 

• Ikäsuositus 0–6 kk
• Pestävät kangasosat
• Säädettävä selkänoja
• Värinätoiminto; toimii 1 kpl D- ja 3 kpl AAA-paristoilla
• Siirrettävät lelukaaret



Siis tämä on niin ihana!! Vielähän se menee pelkkänä leluna, mutta hetken päästä Jasper voikin käyttää sitä sitten jo ''taaperokärrynä'' & tukena itselleen. 
Tässä on monta kiinnostavaa erijuttua, ja paljon erilaista musiikkia sekä ääniä. Mulle tuleekin tuosta mieleen pelikone.. Kolikot, tässä tapauksessa pallot, vaan sisään ja kilinä alkaa :-D Tosin tässä pelissä voittaa aina pallon takaisin itselleen ;-D
Tuossa keskellä olevassa vihreäkeltaisessa ''ympyrässä'' on valot ja se pyörii täysiä musiikin soidessa. Musiikin soidessa koko laite myös hiukan tärisee. Musiikit saa soimaan sekä keltaisesta hymynaamasta että violetista hyrrästä. Jasper ainakin tykkää tykkää koko vekottimesta!! Aamuisin herättyään hän meneekin ensimmäisenä tuon kimppuun leikkimään :-D

Hobby Hallin sivuilla oleva tuotekuvaus: 

Kiinnostava ja monipuolinen Kiddieland-kävelytuki rohkaisee taaperoa ottamaan ensiaskeleensa. Vaihtuvilla valoilla ja hauskoilla äänillä varustetussa kävelytuessa on monia lasta viihdyttäviä toimintoja esim. värikäs pyörivä hammasrata, kilkattavia renkaita, käännettäviä kuvasivuja ym. hauskoja toimintoja. Tukevaa muovia. Toimii kolmella AA-paristolla (sis. hintaan). Ikäsuositus: 9–36 kk. 



<3: meeri

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuo sitteri ja todella hyväksi todettu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo!! Mukava kuulla :)! Onko se ollu jo ''paljonkin'' käytössä ja on pysyny ehjänä ? ;D Meni vähän usko noihin sittereihin tuon edellisen huonon valinnan takia :-D!

      Poista

Kiitos kommentista! ❤