perjantai 4. lokakuuta 2013

My new jacket

Kylmenevien säiden lähestyessä huomasin, että eihän mulla ole edes takkia (varsinkaan enää pian) mikä menisi mahankohdalta kiinni.. Muuta kuin se yksi jätti äitiystalvitakki, jonka käytön jätän kyllä suosiolla myöhempään vaiheeseen & kylmempiin säihin. 


En kuitenkaan edes kerennyt etsimään takkia, kun silmäni löysivät jotakin todella minua miellyttävää. Takista ei ollut jäljellä kuin kaksi isointa kokoa l ja xl, ja ajattelin jo että höh koot on loppu.. Kunnes tajusin, mahani kasvavan kasvamistaan, joten why not, miksi en kokeilisi?! Niinpä päätin tilata l-kokoisen takin siinä toivossa, että se ei olisi säkki & menisi vaikka tämän vuoden loppuun asti edes vielä kiinni!

Toimituksessa ei mennyt kuin pari hassua päivää, ja meinasin kuolla onnesta kun löysin takin postilaatikostamme eilen.. Takki näytti heti ensisilmäyksellä todella ihanalta, pehmoiselta & lämpöiseltä. Mitä se kyllä olikin! Päälläkin se oli kaikinpuolin miellyttävän tuntuinen. Hiukan oli kyllä liian pitkät hihat, ehkä hitusen liian pitkä & liian iso olkapäistä.. Mahan kohdalta tuskin meni edes kiinni, no meni kyllä, mutta ei kyllä enää kauan mene! Mutta oli se sen arvoinen silti. Enkä malta yhtään odottaa että pääsen pitämään tuota & yhdistelemään sitä eri asuihin!

Takin sisusta oli kokonaan tuota samaa ''karvaa'' kuin kauluksessakin!

 I love it. Mitäs te pidätte??


<3: meeri

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno ja tyylikäs! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! ;-) Niin mustakin, tosin harmittaa vaan vähän että ei ollu täysin istuva :d

      Poista

Kiitos kommentista! ❤