maanantai 7. lokakuuta 2013

Pienimies tarvitsee paljon unta



Jasper meni tänäänkin jo 18:15 yöunille! Yleensä nukkumaan mennään 18:15 - 20:00. Ensimmäinen herääminen & maidonsyönti tapahtuu yleensä noin 07:00 (ellei herää jo puolikuuden aikoihin kun Sami lähtee töihin.... Riippuu ihan siitä kuinka hiljaa isi osaa olla). Maidonsyönnin jälkeen unet jatkuvat normaalisti vielä noin 1-2 tuntia, minkä jälkeen noustaan nauravana, kiljuvana ilopillerinä uuteen päivään! 
Tietenkin on sitten näitä, että _tosi_ harvoin yöunille meno venyy sinne yhdeksään asti, aamulla ei enää meinata nukkua maidon jälkeen, yöllä heräillään haikailemaan tuttia miljoona kertaa jne.

Päikkäreitä Jasper nukkuu päivällä yleensä noin 2-3 kertaa, kestoiltaan 1-2 tuntia. Joskus nukutaan viidet päiväunet, joskus ''ei yksiäkään''. Joskus nukutaan 15min kerrallaan, ja joskus harvoin nukutaan jopa 3,5tuntia kerrallaan.

 Kuinka teillä nukutaan ''normaalisti''? :-)


Näissä kaikissa kuvissa Jasper siis joko nukkuu tai on juuri herännyt uniltaan

<3: meeri

5 kommenttia:

  1. Voi apua, miten ihanat räpsyripset pikkumiehellä!! <3 <3 Ja ihana tutti, mistä tuollaisia kultaisia saa? Teillä on ihan mahtavat yöunet! Meillä 11kk ikäinen nukkuu öisin klo 20-24 omassa sängyssä, jonka jälkeen herää itkustamaan ja nostan viereen, siinä sitten nukkuu ja heräilee, tissitteleekin monta kertaa noin aamuseitsemään, jonka jälkeen noustaan ylös. Päiväunet noin 10-13, ehkä pienet torkut vielä siinä viiden maissa.

    Liityin lukijaksi!

    Terkkuja http://kotiaitikoulu.blogspot.fi :stä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jasperin ripset on kyllä ihan uskomattomat <3 Tosin, sen jälkeen kun hän on alkanut nukkumaan mahallaan niin ne ovat lyhentyneet hiukan eikä ole enää aivan noin pitkät & tuuheat. :)

      Tutti on tilattu membersiltä! Mutta oon nähnyt niitä ainakin joskus MiniMintissäkin! :)

      Oih, on ne kaikki vauvelit vaan niin erilaisia :-)! Päiväunet teillä ainakin nukutaan kivasti, kelpaisi tännekin noin varmat/pitkät päikkärit :-) Itse en varmaan yhtäkkiä ainakaan jaksaisi, jos Jasperin yöunet vaihtuisivat tuollaisiin, mutta toki sulle & teille tuo ei ole enää varmastikaan minkään näköinen propleema :-) Ja saa nähdä kun pikkukakkonen syntyy, että sitten hänellä voikin olla aivan erilaiset unet kuin veljellään :D Saa nähdä mihinkä sitten saa tottua ;D

      Tervetuloa! <3 Mäkin meen ehdottomasti katsomaan sun blogia! :)

      Poista
  2. aaaw, on se vaan nukkuva lapsi söpö näky :')

    onnelliset te, kun poitsu nukkuu noin hyvin :) meillä tyttö nukkuu yleensä vaan 8-10 tunnin unet.. nukkumaan menee 21-22 välillä ja herää sit kuuden ja kahdeksan välillä.. mut nyt parin viikon ajan onkin sit nukkunu puolenpäivän jälkeen sellaset 3n tunnin päikkärit :D

    Viimeyö oli taas kitinä yö.. Onneks oli monta yötä peräkkäin tossa, ettei heränny lainkaan :) Liekö sit taas hammas tulossa, kun on niin levoton...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on! :) <3

      Saadaankin olla kyllä onnellisia, että Jasper on nukkunut AINA todellatodella hyvin. Aina ne on jaksanut neuvolassakin yms. ihmetellä, kun poitsu on nukkunut n. kuukauden iästä saakka aina vähintään sen 10h putkeen yöllä.

      Mutta onneksi teilläkin kuitenkin nukkuu kuitenkin ns. noin ihmisenaikaisesti, että ei ole todellakaan mitenkään mahdoton jaksaa kun varmasti suurinpiirtein itsekin nukut siihen aikaan normaalistikin jne. :)!

      Ja se voipi olla, täälläkin oli aika levotonta kun noita hampaita tuli solkenaan.. Montakos hampia teidän neitikäisellä on? :)

      Poista
    2. No kyllä tosiaan hyvä, että nukkuu silloin kun mekin ja keretään vielä illalla viettämään kahdestaan aikaa pari tuntia tytön nukkumaan mentyä :) Vielä muutama kuukaus sitten se ei onnistunu :D

      Kaks hammasta on alhaalla ja nyt varmaan ylös on puhkeemassa sit kans.. :)

      Toisaalta meillä sotkee aina mummolayöt sit kotona nukkumista, kun mummohan tietty joka pikku inahduksesta vaihtaa vaippaa ja antaa maitoa, ni neiti sit olettaa että kotonakin saa samaa palvelua keskellä yötä :D

      Poista

Kiitos kommentista! ❤