torstai 31. lokakuuta 2013

Pojan ja äidin joululahjaTOIVEET

Jasperille

- Kunnon satukirjoja tai tarinakirjoja.. Haluaisin lukea Jasperille paljon enemmän, mutta meidän kirjavarastot on vielä melko pienet..
- Talvitöppöset/kengät, villasukkia
- 86/92cm vaatteita
-Keinu
-Leluja
-Päiväpeitto
-Uusi matto, säilytysrasioita, saunatakki, aluslakanoita, jokin kylpyalusta/matto, verhojen ompelu(...), lusikoita, lautasia, mukeja, korvakuumemittari (xd)


Minulle
-Guessin lompakko
( alla muutama ihana vaihtoehto  satunnaisessa järjestyksessä: )
 yksi 
-Parturi
-Lehtiteline
-Sänky, ruokapöytätuolit, DVD-hyllyt (nää on kyllä mun ja Samin yhteisiä toiveita meiltä itseltämme XD)
-Uudet koristetyynynpäälliset, lakanoita, makkariin verhot, 3 teetettyä taulua, puhelimenkuoret
-PEILI (Sami hajotti muutossa mun peilin, enkä ole vieläkään saanut uutta...)

 -Kattila, paistinpannu, veitsisarja
-Olohuoneeseen uusi kello (''vanha'' meni rikki)
-Lahjakortti esim. H&M, Vero Moda, Lindex tai KappAhl
 PAKKO nyt selventää, ennen kuin tulee nipotusta/ennen kuin joku ajattele jotakin ''pahaa''. Siis en todellakaan esimerkiksi odota kuin tasan tarkkaan ja pelkästään Samilta(tai hänen luvallaan itseltäni itselleni) ''lahjoja'' ja vain n. 1-3 lahjaa! Kirjoittelin enimmäkseen siis juttuja, mitä me tarvittaisiin, toki muutama oli sellainen minkä haluaisin vain itsellenikin, omaksi mielekseni. Kuten parturi, ja lompakko (nykyinen kyllä on jo hajalla).. Ja en haluaisi saada mitään ns. turhaa, vaan toivon että rahat menisivät johonkin oikeasti hyödylliseen käyttöön/ostokseen/mitä me muutenkin tarvittaisiin.
Ja Jasperin listaan kirjoittelin juttuja, mitä aiotaan hänelle ostella tai vinkiksi esimerkiksi mummulle, jos hän haluaa ostaa jotakin tarpeellista. Tokikaan ei noita kaikkia osteta Jasperille, ja jos rahat eivät salli niin unohdetaan noita käytäntöostoksia ja keskitytetään antamaan Jasperille hänen itseään mielyttäviä lahjoja, eli leluja. Tärkeintähän on, että Jasperilla on ihana, täydellinen, paras ensimmäinen joulunsa! <3

Ensiksi ajattelin etsiä & lisäillä kaikista kuvia, mutta ajattelin päätyä tälläiseen helppoon listaan, jota voin tarvittaessa muutella/lisäillä juttuja! Varsinkin, kun tuskin tässä äkkiseltään muistin kaikkia juttuja..

<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤