torstai 10. lokakuuta 2013

Our Day

Eilinen päivä olikin pitkästä aikaa kokonaan postaamaton, mikä tuntuikin musta suunnattoman oudolta.. Tässä siis syy siihen: yritin ottaa mahdollisimman paljon kuvia, kaikesta, että saisin varmasti toteutettua meidän päivän kuvina & tekstinä. Tietenkään en muistanut tai kerennyt ottamaan kaikesta kuvia, mutta parhaani yritin. Ja yllätävän vaikeaksi toteutuksen kannalta kuvien ottaminen menikin pimeän sään takia.. Muutama juttu jäikin taas harmittamaan tätä raskaushormonihuuruista mammaa & yrittäkäähän kestää kuvien huonolaatuisuus!

klo 05:10. Maito 200ml.
 Herään Jasperin muutamaan sanaan sängyssään, hän ei kuitenkaan kutsu minua mitenkään, tai itke, vaan taitaa vain haluta jutella pupulleen. Silti tämä herkkäkuuloinen äippä herää siihen, eikä saa nukahdettua heti- vaikka yrittääkin. Päätänkin siis nousta ja käydä vessassa. Laitan eteiseen valot ja Jasper alkaa kiljumaan onnesta- sieltä se mun pikkumies luurii pinnojen välistä, maailman onnellisin hymy kasvoillaan kun näkee äipän nousseen ylös. Käyn nopeasti vessassa & menen käymään Jasperin luona vähän kuuntelemassa hänen iloista hömpötystään- hän pomppii onnesta kuin trampoliinilla sängyssään.. Menen lämmittämään maidon & Jasperin syötyä iskäkin nousee- Jasper jää sänkyyn juttelemaan & äiti menee takaisin sänkyyn. 
Jasper kuitenkin alkaa kiljumaan onnesta kun näkee iskän ja sanon Samille: ''käy nyt sanomassa sille edes heipat, kun se on noin raasu''. S kantaa Jasperin meidän sänkyyn luokseni ja väittää, että ''se ei enää nuku kun se on niin iloinen''. Mutta äiti taas tietää paremmin; vien Japun sänkyyn ja sinne hän jää rauhallisena & nukahtaa minuuteissa saatuaan tutin suuhunsa.

klo 05:30 Jasper nukkuu, äiti nukkuu & iskä lähtee töihin.  

klo 07:10 herään taas iloiseen höpinään. 
Mun ajatukset on hyvin selvät ''mä haluan vielä nukkua''.. Haen Jasperin mun viereen & äidin nukkuessa Jasperkin torkkuu kainalossa. Hetken kuluttua alkaakin tuttu rumba; Jasper alkaa pomppimaan lähemmäs&lähemmäs äitiä (vaikka se ei olekaan mahdollista) ja alkaa repimään äityliä hiuksista & naamasta nauru huulillaan.

klo 07:40 siis herätys äitillekin. 
  Viestitellään hetki tätsyn kanssa ennen kuin noustaan. Kirjaimellisesti viestitellään, nimittäin Jasper omi mun puhelimen ja kirjoitteli paljon enemmän kuin minä. :(

klo 07:50 sängystä ylös, olkkariin & leikkimään.
 Äippä lagailee sohvalla & seurailee pienen vilkkaita leikkejä.

klo 08:30 aamupuuro & d-vitamiini.


  klo 08:45 Jasperin aamupesut; hampaat, kädet & naama.

klo 09:00 Jasper ''leikkii'' rauhoittuneena & valmistuen nukkumiseen huoneensa lattialla pehmolelujen kanssa & mä yritän aloittella mun aamutoimia.
 Ihana pupumies


 Naamavärkin & hiusten kauheudesta huolimatta päätän aloittaa valitsemalla vaatteet.. (I'm sexy and i know it. No ei. JOKE. Valmistauduin jo henkisesti siihen, että saan ensimmäiset ''vit*uku oot ruma'' -kommentit.. XD)


 Jaa'a, mistäköhän sitä aloittaisi? 


 Pihalla on kauhea sää; sataa vettä, pimeä & kylmä. Eli valitsen vaatekomerosta muutaman mukavan paidan vaihtoehdoksi lempparihousujen seuraksi.


Tyydyinkin heti toiseen vaihtoehtoon; mukavaa & lämmintä. Ja pidänpähän tuotakin neuletta ensimmäistä kertaa :'D

klo 09:30 Jappu sänkyyn + 175ml maitoa.

klo 09:40 Jasper nukkuu kuin tukki & mä teen muut mun aamutoimet. 
 ''Tarpeeksi valmis tähän päivään.'' Jokainen saa pienessä päässään miettiä, että kumpi on kivempi ennen(muutama kuva ylempänä) vai jälkeen kuva XD


 Rakkaani masussani.



klo 10:00 laitan kaikki tavarat kasaan & odottelen Jasperin heräämistä.
Eli datailen, katson telkkaria, puhun äitin kanssa puhelimessa jne. 

klo 11:40 Jasper vihdoin ja viimein herää!
 Ihana söpöliinini
Väsynyt mussukka

klo 11:45 Jasper syö 200g mango-banaani pilttiä, vaihdan J:lle päivävaatteet & puen hetiperään myös pihavaatteet.


 klo 12:10 päästään lähtemään Kauhavalle siskon & poitsujen luokse.
 Moikka! <3

klo 12:30-14:35 ollaan vierailulla.
Jasper syö yhden ruusunmarja piltin kylässä, on muutenkin tositositosi vieraanvaraisella tuulella: tosi rauhallisena, ei itke, ei edes jaksa jutella, tutti suussa koko ajan jne. Kuitenkin vähän jaksaa sentäs leikkiä serkkunsa kanssakin! Me siskon kanssa kerittiin puhumaan sadasta asiasta. (En oikeen ottanut sieltä paljon kuvia-en jaksanut asuilla kameran kanssa kun oli niin pimeää & liikkuvista lapsukaisista on niin vaikea saada silloin kuvia)
 Jeretsoona <3

klo 15:00 takaisin kotona.
Iskä oli tullut juuri töistä- vaihdettiin kuulumisia. Jasper leikki isänsä kanssa ja päätin vähän siivota. Laittaa pyykkejä, tiskiä, imuroida jne. nopeasti. 

klo 15:30 ''Pakotan'' iskän syöttämään Jasperin, koska mun pitää tehdä isimiehelle ruokaa..

 Jasperin päivällinen.


 Pakko vähän luuria, että mitäs se äiti tekikään..


 NOHYI. Mun vihaamaa ruokaa. No ei voi mitään kun toi yks tykkää tälläsestä & pääsenpä ainakin helpolla kun noin helppo sekä yksinkertainen ruoka on Samin lempiruokaa.. Ei oo vaikea miellyttää ;D Itse en kyllä tykkää, enkä varmasti tekisi ko. ruokaa ikinä itselleni :-D Naurettiinkin Samin kanssa, että heti kun teen tälläsen postauksen jne., niin teen jotakin tällästä niin yksinkertaista ruokaa kuin olla ja voi... koska yleensä yritän loihtia jotakin mahtavaa, herkullista gourmet-ruokaa... XD Ja haluan aina panostaa ruokaan kun teen sitä, paitsi tälläkertaa..



Mä syön jopa ennemmin tällästä kuin noita yhdessä :-D Namnam. (not)

klo 16.15 vein Jasperin pihalle vaunuihin nukkumaan ja 16.30 nukkui jo sikeästi.
 Surkean sään ansiosta tyydyin siis nukuttamaan Jasperin terassille. Yleensä kyllä käytäisiin paaaljon mielummin kävelyllä tai lenkillä. 

klo 16:30 Siivoilen ja järjestelen tavaroita. (taas) 

klo 17:00 Otan vihdoin itseäni niskasta kiinni ja aloitan karsimaan vaatteita myyntiin! Aloitan helpoimmasta; Jasperin huoneessa olevista vaatteistani (sielä on ehkä n. 1/10 osa mun vaatteista) Missä kaikki vaatteet ovat olleet henkareissa (kaapeissa tai rekissä).

 Oikealla alanurkassa poistaa jättikasa, mikä on täynnä vaatteita, joista en ainakaan ensimmäisellä katselukerralla suostunut luopumaan.. Monta oli kyllä ''ehkä, mutta on niin ihana että ei sittekään'' ja uskon, että toinen vasta toden sanoo :-)

klo 17:15 Jasper herää.
(Siis miettikää: kerkesin tekemään jo tuon vaateURAKAN vartissa?! Mutta vielä menee miljooona tuntia, pitää vielä käydä läpi vaatekomero, laukut, takit, kengät.. Ja hinnoitella kaikki ja huoh)


klo 17:30 Jasper syö.
Äipän pieni punaposki!

klo 17:45 Jappu pääsee punkkaan kylpemään & vaihdetaan miehelle yövaatteet päälle.
Minkä jälkeen Jasper seisoo ensimmäistä kertaa tukea vasten!!

klo 18:15 Mun äiti&isä eli Japun Mummu&Pappa tulee kylään.

klo 18:30 Jasper syö iltapuuroa.
Ei kyllä syönyt kovin runsaasti, piti niin keskittyä vieraisiin :-D

klo 19:00 Mummu ja pappa lähti.

klo 19:15 Jasper söi hedelmäpilttipurkin.

klo 19:30 Jasper juo sänkyynsä 200ml maitoa & hetken kuuluu pupulle juttelua kunnes nukahtaa. Ja äiti alkaa kattomaan salkkareita.

klo 20:00 Sami lähtee kauppaan ja minä datailen.
 
klo 20:45-22:00 S tulee kaupasta, tyhjään ostokset, jutellaan, jatkan datailua (jumitan koneella juttelemassa mun uuden ihana ystävän Kristan kanssa), syön suklaata & alan katsomaan Ruotsin miljonääriäitejä :-D

klo 22:30 menen suihkuun & nukkumaan.

--

Huhhuh! Olipas kunnon urakka, tein tätä kieltämättä kauemmin kuin mitään muuta postausta ikinä.. Aloitin aamulla tekemään tätä puoli kymmeneltä ja Jasper nukkuikin 2tuntia putkeen.. Toivottavasti teidän silmät eivät kuolleet kuvien määrään&laatuun tai muuhun vastaavaan. Huomautelkaapas jos on jotakin pahoja kirjoitusvirheitä tai muita kammottavia mokia, nimittäin en kerkeä nyt enää tarkastelemaan! :-D Kamala kiire neuvolaan!

8 kommenttia:

  1. Tää oli kiva :) Minäkin tein tälläsen kesällä.. Joskus vois tehhä uudestaankin...

    Haha, vähän repesin tolle viestittelykuvalle :D Selkeää vauvakieltähän se :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Aijaa, ja sama juttu! :D Jos tämä ei olis näin kamalan työläs homma, niin itteäkin huvittais tehä näin nopeasti lisää. :)

      Joo :-D Ja tuos vaan esimerkki, Jasper kirjotteli ihan mitä sattuu ja vaikka kuinka paljon :-D

      Poista
  2. Siis aivan uskomattoman samankaltaiset päivärytmit teillä kuin meilläkin!! :) Heräämiset ja nukkumiset ja kaikki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! :-) Tosin meillä nukutaan normaalisti aikalailla tarkalleen 2tuntia pidempään aamuisin kuin tänä päivänä, siksi mun varmaan olikin niin vaikea päästä ylös ;-D

      Poista
  3. Kiva lukea tämmösiä!:)) mietin vaan kuinka ikinä tuun tietämään monta milliä annan maitoa ym ja milloinkin??:D Hitsi, odotan jo omia päivärutiineita. Syntyisi jo!!:)) rv 39+2.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :)
      Kaikki pikkuset on niin yksilöllisiä! Kyllä ne kertoo sitten kun on nälkä ja opit varmasti tuntemaan ja tietämään koska sillä sun omalla, ihanalla pikkuisella on nälkä ;D Ensiksi tietenkin ne syövät toooosi vähän, parikymmentä milliä korkeintaan ja pikkuhiljaa se kertamäärä nousee :)! Ja sitten se tasaantuu & nyt Jasper tietenkin noin isona juo harvemmin ja vähemmän kuin silloin kun meni pelkkää maitoa :) Kyllä sen oppii tuntemaan!

      Mutta usko pois, kyllä sä vielä opit sitten! :) Mä en edes tiennyt tyyliin mistään milleistä mitään tai korvikkeista muutenkaan, ennen kun niitä piti alkaa synnytyksen jälkeen antamaan. Mulla oli siihen asti ollut jotenkin itsestäänselviö koko juttu, että imettäisin vaan :-D Mutta eihän se sitten onnistunutkaan niin helposti.. Mä olin eläny niin puussa koko raskauden, että en tajunnut edes noin paljon kun sä nyt ja hyvin meilläkin on mennyt!! :)

      Iik! Jasper synty rv39+3, että mä veikkaan sulle käyvän nyt samoin ;-)! Tsemppiä loppuraskauteen, odotteluun ja kaikkeen! <3 Ps. Kauhiat selostukset....

      Poista
  4. aikamoinen tehomamma se olet sinäkin! ;) Voi apua, en tajunnut että vauvoille voi mennä kaksikin purkkia sosetta kerralla.. Se tarkoittaa siis meillä neljää.. iiks! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyhpah! :-D

      Haha! :-) Mutta Jasperillakin menisi vaan yksi sellanen isopurkki 8kk sosetta, mutta niistä tuntuu olevan jotenkin niin vähä valikoimaaettä ostelen noitakin vielä niin sitten noita pikkusia menee AINAKIN se kaksi :-D Kröhöm, kerran sillä meni aamulla 3dl puuroa + 3hedelmäpilttipurkkia putkeen ..... :D

      Poista

Kiitos kommentista! ❤