maanantai 21. lokakuuta 2013

Viikonloppu

No onpas nyt tuntunut kiireiseltä viikonlopulta & pitkästä aikaan onkin pari postailematonta päivää takana (lukuunottamatta tietenkin eilistä pikaista nimpparipostausta)! Tuntui jo ihan hassulta olla tuollainenkin hetki erossa blogista, varsinkin kun olen tottunut jo vilkkaanpaan postaustahtiin.. Mutta tällä viikolla onkin tulossa vielä sitten vaikka ja mitä!! Mm. tämän päivän rakenneultrasta & kysymyspostauksen vastauksia.

Lauantaina herättelin Saminkin aikasin, että ehtisin tekemään kaikki jutut, joita olin suunnitellut. Aamulla siivoilujen & suihkun jälkeen äiti tuli meille. Mentiin sitten äitin kanssa Seppälään etsimään sille(EI mulle) vähän vaatteita. Löydettiin me onneksi edes jotakin sille, mutta itsellekin löysin valkoisen jakun, tosin ehkä hiukan liian ison(joka on ollut mun ostoslistalla ties kuinka kauan...), sekä pienen ''alus''hameen. Niin, ja äiti osti Jasperille nimpparipäivälahjan; ihanat housut!! Pienen shoppailukierroksen jälkeen käytiin ruokakaupassa & tultiin kotia. Äkkiä syötiin lämmintä sämpylää & lämmintä lihaa. Pakkasin Jasperin kamat ja Jasper lähti mummun mukana mummulaan. (..:-(..) 

 Kiitos mummu ♥!



Olisin ehkä antanut mielummin jopa Saminkin sinne hoitoon kuin oman pienen kiltin kultavauvani. Koko hoitoreissun ajan olikin kyllä niin ikävä, että huhhuh!!! Olisin voinutkin itkeä millä hetkellä hyvänsä ikävän takia.. No mutta pitkästä aikaan vietettiin laatuaikaa Samin kanssa & Jasper pääsi hetkeksi eroon suukottelevasta äipästään. Niin, ja meidän tarkoitus Samin kanssa oli siis juhlistaa vuosipäivääkin muutama päivä myöhässä (kun oikeana vuosipäivänähän sain olla aamusta iltaan yksin kotona Samin töiden/kurssien takia..).

 Meistä ei vaan voi saada mitään normaalia tai hyvää kuvaa.. Jos saan Samin olemaan kunnolla niin se naurattaa mua niin että mun pokka ei pidä ja näytän jollekin hullulle.. Ja jos pystyn olemaan edes jotenkin kunnolla niin Sami katsoo kieroon tai näyttää niin tylsistyneeltä, että ei mitään rajaa XD... Mun ihana mies silti

  Jasper olikin aikalailla vuorokauden poissa kotoa. Sillä välin siivoiltiin, nukuttiin paremmin kuin normaalisti(tai siis ainakin minä- Samihan nukkuu aina vklp paljon/pitkään..), käytiin Mariantallissa hamppariaterioilla (haaveilin kyllä myös jälkiruuasta, mutta saatiin harvinaisen paskaa palvelua näin suoraansanottuna, joten se jäi sitten siihen.. Ravintolassa ei ollut meidän lisäksi kuin toinen pariskunta (juuri kun lähdettiin tuli kolmas) sekä n. 8 hengen seurue.Niin ja oli sielä joku toinenkin ryhmä, mutta tarjoilija ei ainakaan käynyt kertaakaan sielä tms. Me oltiin Samin kanssa ensimmäisinä sielä & heti seurueen saapumisen jälkeen me ei saatu minkäänlaista palvelua.. Pääruokien syönnin jälkeen odoteltiin 45 min, ainakin, mutta sitten luovutettiin ja mentiin kassalle maksamaan ja lähdettiin pois, että ehdittäisiin elokuviinkin.. Samikin kysyi tarjoilijalta kassalla jotakin ''kiirellisestä illasta'' niin hän vastasi ''no ei mua paljon kiinnosta kun oon muutenkin väliaikainen työntekijä..''), käytiin Makuunista ostamassa yhteensä vajaalla 14 eurolla irtokarkkeja, mentiin elokuviin katsomaan Leijonasydän (melkein vuosi kulunut edellisestä elokuvareissusta!!), ajeltiin, katsottiin kotona elokuvaa tv:stä, järjestelin vaatteita myyntikuntoon, vaihdettiin lampunvarjostin, siivosin lisää, söin aamupalaksi karkkia, yritettiin (huom yritettiin) ottaa yhteiskuvia, laittauduin pitkästä aikaan, kävin piiiiitkässä suihkussa rauhassa, naurettiin, juteltiin, nautittiin..  


Ja huomasi kyllä heti sunnuntaiaamuna, että mun paapottava oli hoidossa... Nimittäin mun oli aivan pakko olla kiltti ja antaa Samin nukkua tooosi myöhään, keittää sille aamukahvit & laittaa aamusauna päälle herraa varten.

Päivällä sitten mentiin hakemaan poikamme kotiin, jota molemmilla tuntukin olevan jättimäinen ikävä! Eikä ollut kyllä mitään raasumpaa, kuin se kun Jasper näki meidän tulevan!! Ryömi täysiä mun syykkyyn ja oli niin onnesta soikeana. Kotimatkalla Jasper pääsikin ensimmäistä kertaa uuden turvaistuimen varjeluun. Ja voi luoja oli kiinnostavaa kun näki kunnolla pihalle, sekä ihanaa kun jalat eivät ottaneet seinään/joutunut olemaan koukussa.


Raasu oli vaan tullut vähän pipiksi kylässä, ensimmäistä kertaa nuhaa & vuotavaa nenukkia.. Ihka ensimmäistä kertaa siis mitenkään kipeä.. :/ Kotona onneksi voikin sitten jo paremmin.. Yöunille nukahtaminen kävi normaaliin tapaan ALUKSI, mutta yöunet eivät sitten nuhanenää tuntuneet oikein innostavan kun pieni heräili koko ajan ja itki unissaan.. :-( 
Jasper meni siis kuudelta jo nukkumaan, niin kuin normaalistikin, mutta heräili sen verran paljon, että lopulta lopullisille yöunille päätyi vasta joskus kymmenen aikoihin suurinpiirtein? Yölläkin sain aika monta kertaa käydä laittamassa tuttia suuhun & aamukin alkoi kuuden maissa (mikä ei kyllä haitannut tippaakaan koska munkin oli pakko nousta jo silloin & hyvä pakotuskeino saada Samikin ylös sängystä).
Ihan omana iloisena itsenään on jaksanut leikkiä ja syödä, eikä ole oikeasti kitissytkään yhtään tai mitään hereillä ollessaan. Nukahtaminen vain on ollut haastavaa ja välillä on heräillyt itkuunsa.. Toivottavasti Jasperin IHKAensimmäinen sairaus menee pian ohitse!! Onneksi ei nyt mitenkään valtavan kipeä toinen ole.. <3


Aikaisen aamun (ja vähäisten yöunien..) ansiosta ei olla jaksettu tehdä tänään oikeastaan mitään. Muuta kuin perusjutut, tehty ruokaa, syöty kakkua, katottu Gossip Girliä & löhöilty.. Ja viereisen pellon ja siihen sonnan levittämisen takia ei olla menty tänään edes yhtään pihalle! Vihaan tuollaisia järkyttäviä & oksettavia hajuja...



<3: meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ❤