torstai 3. lokakuuta 2013

Hurja kehitysspurtti


Jasper liikkuu jo todella hienosti, ja suhteellisen nopeasti myös! Tuttavuutta on tehty jo niin tiskikoneen ja  ruokapöydän kanssa kuin yritetty ystävystyä myös pistokerasioiden kanssa.. Ruokapöydän tuolien alle myös on jääty muutaman kerran ''jumiin'' ja ei ole mitään parempaa paikkaa kuin ruokapöydän alapuoli. :-D



Ahkerasti on harjoiteltu myös istumaanmenoa, oikeastaan ihan koko ajan leikkienkin ohella! Äitikin on välissä saanut juosta kauhusta lähemmäksi kun harjoittelut on tapahtuneet hiukan liian lähellä vaikkapa takanreunusta.. Onneksi äitikin vähän auttaa ja laittaa välillä pikkuista istumaan lattialle. Niin joo ja Jasper nousee myös koko ajan karhuasentoon, mitä myös välillä kauhulla seurailen! 




Eilen leikittiin yhteensä varmaan monta tuntia ''kukkuu'' -leikkejä. Jasper ihan itse veti aina rättinsä naamalleen ja sai kauheat naurut aina aikaiseksi. Eilen opittiin myös taputtamaan!? Äitin näyttäessä mallia Jasperkin taputtaa & taputusta pyytäessä yleensä Jasper lyö toisella kädellään toisen käden kämmenselälle. Miten tuo pieni pirpana voikaan olla jo noin osaava ja ymmärtäväinen? Onhan hän jo kolmen päivän päästä 8kuukautinen!


Innostuin tässä toissapäivänä vähän räpsimään kuvia touhukkaasta Jasperista.. Tässä on ehkä 1/385784 osa, että anteeksi jo tässä vaiheessa tulevasta kuvaspämmäyksestä. Puspus!

<3: meeri

2 kommenttia:

  1. Meillä melkein samanikäiset naperot.. :) poika syntyny 1/13.. nauti kun ei vielä nouse seisomaan... :D siinä ollaan sydän syrjällään monta kertaa päivässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin! :) Haha, ja joo uskon kyllä, pelottaa nyt jo sen verran, että kauhulla & innolla odottelen niitä hetkiä :d :D

      Poista

Kiitos kommentista! ❤